Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy még nem csókolóztam?
18 éves lány vagyok és még nem volt pasim +még nem is csókolóztam😶
Általába ha ír egy fiú nekem nem irok neki vissza csak kitörlöm az üzenetet semmi önbizalmam nincs...
Kíváncsi vagyok mindenki véleményére!
"Erre nem gondoltam de még nem is történt ilyen"
Akkor miért írtad azt, h nem írtál vissza? :D
Szerintem jobb, ha vissza írnád, nem kell bunkón viselkedni! Ha nem tetszik neked valaki, akkor finoman közlöd, h neked más tetszik vagy csak nem akarsz többet barátságnál...
Beszélgetés alapján megismerheted, ha később mégis bejön, akkor talán adhatnál neki esélyt...
"Kb 1 éve valakinek még visszaírtam de mivel gyáva voltam a végén azt mondtam h legyünk barátok de ez neki nem tetszett szerintem mert utána egyre ritkábban írt és aztán már nem is írt."
Ez mindenkinél előfordulhat, ilyen az élet. El kell fogadni, ő nem akart barátkozni. Akkor mást kell keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!