Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy még nem csókolóztam?
18 éves lány vagyok és még nem volt pasim +még nem is csókolóztam😶
Általába ha ír egy fiú nekem nem irok neki vissza csak kitörlöm az üzenetet semmi önbizalmam nincs...
Kíváncsi vagyok mindenki véleményére!
Csak akkor, ha te is annak találod.
Ha meg neked írnak, chill, már érdekled őket, ergo valamivel sikerült felkeltened a figyelmüket, nincs okod az önbizalomhiányra (tudom, ez nem segít, na de na).
"Általába ha ír egy fiú nekem nem irok neki vissza csak kitörlöm az üzenetet semmi önbizalmam nincs..."
Na itt a baj! Miért nem írtál vissza? Nem tetszik, vagy csak gyáva vagy?
Előző vagyok!
Ha tetszett valamelyik fiú, és rád írt, de nem válaszoltál neki, akkor a fiú el fog küldeni a pi.csába.... Erre nem gondoltál már? :)
Amúgy nem ciki, akadnak huszonévesek is, akik még nem csókolóztak!
Gyáva vagyok de volt olyan is hogy nem tetszett..
Erre nem gondoltam de még nem is történt ilyen
Kb 1 éve valakinek még visszaírtam de mivel gyáva voltam a végén azt mondtam h legyünk barátok de ez neki nem tetszett szerintem mert utána egyre ritkábban írt és aztán már nem is írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!