Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok. A legtöbb lány eddig csak ezek szerint a pénzért volt velem. Fura, hogy most is akivel vagyok, ha nem az F10 M5 -el megyünk akárhová, ignorál. A saját barátját. Érzem, nem szeret. Szerelemre vágyom, komoly kapcsolatra. Mit tegyek?
én meg Mercedesszel járok. És sofőröm is van! meg sok kedves, aranyos utastársam. És gazdag vagyok, mert tudom, mi az amire a kérdező vágyakozik, tudom, mi az a szerelem.
https://www.youtube.com/watch?v=yE1OQAoSWAU
Lent a virágzó kertek alatt
megláttam a kedvesemet,
ott a virágzó kertek alatt
kis lába vigan tipegett.
Kért, hogy vegyem könnyen a szerelmet,
amilyen könnyen sarjad a levél a fán,
de én fiatal voltam és bolond
és azt hittem, hogy tréfál talán.
Lent a folyóparton, a mezőn,
mellettem állt a kedvesem.
hófehér keze vállamat
megérintette csendesen.
Kért, hogy vegyem könnyen az életet,
amilyen könnyen a földből a fű fakad,
de én fiatal voltam és bolond
s ma már csak könnyeim omlanak.
MamaHotelben lakó, PapaBank pénzéből élő, elkényeztetett, nagyképű kölök vagy,
Minél jobban villogsz zsebpénzeddel, kocsiddal, annál jobban elriasztod a szeretni tudó (és akaró), érzelemmel töltött lányokat - és annál jobban vonzod az 'aranybányászokat', hiszen nagyzolásod azt mutatja? ahogy te fejed szüleid, téged is úgy lehet fejni LÁTSZÓLAGOS ragaszkodással.
Azért 'látszólagos', mert nem személyedhez ragaszkodnak, csak a ficsúrhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!