Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívhatnék el egy lányt valahova egy forrócsokira vagy egy kávéra, ismerkedés kapcsán?
Hogyan hívhatnék el egy lányt ismerkedni pl. kávézni vagy forrócsokizni, ha nem ismerjük egymást, csak buszon vagy suliban láttam vagy láttuk egymást?
Lenne tippetek, hogyan szólítsam meg, hogyan hívjam el?!
Ez egy pl. szerintetek jó? Vagy nagyon ratyi?
Szia, többször láttalak már az iskolában/ a buszon és azt szeretném megkérdezni, hogy lenne e kedved meginni velem egy forrócsoki vagy egy kávét valamikor?!
Nagyon rossz?! Van más ötletetek?
Segítsetek, akár véleménnyel vagy tapasztalattal!
Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi, mit gondoltok, illetve nektek mi jönne be. De a fiúk tapasztalatát is meghallgatom.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az undok és bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, ha nem tudsz kultúráltan írni görgess tovább, ha pedig tudsz és akarsz segíteni akkor várom a kommented! ;)
35/F, mivan?! hidd el, átláthatók ezek a trükkök, max. halálra röhögöm magam tőle.
Kérdező, szerintem ez így aranyos, nyílt, korrekt. Én értékelném a lány helyében.
20/L
Sokszor próbáltam már ezt a módszert, de hidd el: ha nem jön be nekik elsőre a külsőd, akkor hiába minden udvariasság és közvetlenség.
Ne haragudj a negatívoskodásért.
Szerintem nagyon jó,amit leìrtál.
35N
teljesen jó ez így :))
20 éves/ lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!