Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Utcán való ismerkedés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán való ismerkedés?

Figyelt kérdés

mondjuk ha egy lánnyal szemezek utcán és odamegyek hozzá akkor mondjam meg simán hogy felkeltette a figyelmem és szeretném jobban megismerni majd elkérni az elérhetőségét? vagy inkább dicsérjem meg először valamijét?

Általánosságban naponta amikor utazok akkor szemezek 1-2 lánnyal akik még be is jönnek nekem.Csak valamiért nem vagyok elég bátor hogy odamenjek, mert nem akarom hogy kínos legyen a szituáció

2019. jan. 9. 23:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj oda!
2019. jan. 9. 23:27
 2/4 anonim válasza:
Szerintem mindig próbálj találni valami közös témát, vagy csak valami okot ami révén hozzászólhatsz és válaszából tudsz következtetni, hogy ő is kedvel-e téged, ha igen ugye akkor elkéred elérhetőségét. :)
2019. jan. 10. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogyan az előbbiek is írják. Nyugodtan lehet szemezes, ha kicsit onbizalomhianyosabb vagy. Ha nem, akkor akár rögtön oda mehetsz. De nehogy ilyeneket mondj hogy szimpatikus, vagy valami ilyesmi marhaság ot. Csak kezdj el vele beszélgetni egy tök random dologról ami esezdbe jut és öt is erdekelheti
2019. jan. 10. 07:40
 4/4 anonim ***** válasza:
En felek az ilyen pasiktòl.
2019. jan. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!