Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg akar tőlem vmit (azon kívül)?
Találkoztam egy sráccal egy szórakozóhelyen , pontosabban egy kocsmában.( Általában nem járok ilyen helyekre, az akkori egy különleges alkalom volt). Eléggé kilógtam a társaságból , nem ismertem ott senkit, kivéve a társaságot akivel mentem (ők ismerik a többieket ).
Na mind1 , szóval érthető ha emberek kicsit furán néztek rám, új is voltam, nem is igazán illettek oda. Ez mind csak azért volt fontos , mert ez a srác az elejétől fogva nézett (én is őt), de betudtam akkor még annyinak, H azért “bámul” amiért a többiek.
Később együtt csocsóztunk. Eredetileg nem is vele játszottam. csak elég béna voltam 😅 és ő ezt nem hagyhatta szó nélkül 😂 viszont nem engem “állítottt félre”, hanem a haveromat akivel játszottam. Mikor vesztettünk, elnézést kért az okoskodásért, s bár nem tudom H az erre adott válaszomnak köszönhető-e, de elkezdett velem beszélgetni.
(Mint már mondtam, a legtöbb ember furának tartott, pl azért mert nem iszom alkoholt) de őt egyedül érdekelte H miért nem, meg h miért nem érzem ott jól magam, miért nem “bulizok” , szóval látszólag érdekeltem..
Végül Sztem egy órát beszélhettünk, utána el kellett sietnem.
Utána egyből azt gondoltam , H ez akár még jelenthet is vmit, viszont az “ismerősei(m)” véleménye eléggé elbizonytalanított.
A legtöbbjük szerint , ne fűzzek hozza túl nagy reményeket, mert szokása “tenni a szépet” a lányoknak (de nekem nem ilyennek tűnt, legalábbis velem nem ilyen volt )
Szerintetek megéri felkeresni, bármit is tervezni vele (gondolatban)? Vagy csak egy “ nőcsábász “ és csak fel akart szedni egy éjszakára?
(Nem “terveztem” most az életembe egy kapcsolatot, de ebben a sracban nagyon megfogott vmi)
Ha nem is csak a szex kellett, de szerintem is csak szeditett.
Ilyenkor mi lanyok mindig ezt mondjuk, hogy "de velem annyira nem olyan", meg "en nem ilyennek latom". De hidd el vegul mindig a baratoknak van igazuk.
(bocsi hogy nincs ekezet)
Nem érdemes. Ő csak egy nőcsábász. Aki kapott az alkalmon. Lehet, hogy te máshogy ismerted meg, mint a társaságod, de ők régebb óta ismerik azt a fiút. Eleve, ő kocsmába jár, nem való hozzád. Sokkal rendesebb fiúk is élnek a Földön, mint ő.
Amúgy én lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!