Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívhatnék el egy lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívhatnék el egy lányt valahova egy forrócsokira vagy egy kávéra, ismerkedés kapcsán?

Figyelt kérdés

Hogyan hívhatnék el egy lányt ismerkedni pl. kávézni vagy forrócsokizni, ha nem ismerjük egymást, csak buszon vagy suliban láttam vagy láttuk egymást?

Lenne tippetek, hogyan szólítsam meg, hogyan hívjam el?!

Ez egy pl. szerintetek jó? Vagy nagyon ratyi?

Szia, többször láttalak már az iskolában/ a buszon és azt szeretném megkérdezni, hogy lenne e kedved meginni velem egy forrócsoki vagy egy kávét valamikor?!

Nagyon rossz?! Van más ötletetek?

Segítsetek, akár véleménnyel vagy tapasztalattal!

Elsősorban lányok véleményére lennék kíváncsi, mit gondoltok, illetve nektek mi jönne be. De a fiúk tapasztalatát is meghallgatom.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Az undok és bunkó válaszokra nem vagyok kíváncsi, ha nem tudsz kultúráltan írni görgess tovább, ha pedig tudsz és akarsz segíteni akkor várom a kommented! ;)

2019. jan. 24. 18:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez jó így főleg ,hogy személyesen nem facebookon kérdezted meg
2019. jan. 24. 18:24
 2/15 A kérdező kommentje:

Kommentben írnátok légyszi nemet illetve kort?!

Ez is segítene nekem. ;)

2019. jan. 24. 18:28
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
20 l első kommentelő
2019. jan. 24. 18:44
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem tökéletes amit írtál, én ha így elsőre szimpatikusnak talállak, tuti igent mondanék :)

16/L

2019. jan. 24. 19:36
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeteket nagyon sokat segítettetek. Már csak annyitól félek, hogy ne legye barátja, mert az kicsit gáz lenne. ;)

De hátha...

Már csak az alkalmat kell keresnem, hogy jó legyen. Még egyszer köszönöm, hálás vagyok nektek.

Azért ha valaki olvassa még válaszolhat nyugodtan. ;)

2019. jan. 24. 19:47
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Akkor most egy férfi jön...

Manapság már, eléggé értékelik a lányok a magabiztos, kezdeményezős fiúkat, pláne azokat, akik egyből el is hívják valahová őket, ez számukra imponáló, és különösképp imádják, ha figyelmes vagy velük!

A lányok igénylik a figyelmességet ezt ne feled. Jó kiindulási pont, amit le írtál, csak légy őszinte vele és semmi lényegtelen, felesleges mellé beszélés! 23/F

2019. jan. 24. 19:53
 7/15 anonim ***** válasza:
10%
Én azt csinálnám, hogy egy nem túl jó haveromnak-ismerősnek (lényeg ne olyan legyen akivel gyakran láthat) adnék egy ezrest, hogy menjen oda a csajhoz és kicsit udvarolgasson neki, de úgy, hogy az a csajnak ne tetszedjen, normális legyen, de váljon unszimpatikussá. Te mindezt látod és odamész elhajtod a srácot, aki azonnal beijed és lelécel. Ezután megkérdezed, hogy a nagy ijedségre való tekintettel elfogadna-e egy capuccinót.
2019. jan. 24. 19:59
 8/15 anonim ***** válasza:
18%
35F(utolsó hozzászóló)
2019. jan. 24. 19:59
 9/15 A kérdező kommentje:
5,6# Köszönöm, de szerintem maradnék az eredeti tervnél, nem rossz ötlet, de én nem szeretem átvágni az embereket. De értékelem a segítségét.
2019. jan. 24. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
23%

Igazán nincs mit!

Viszont idővel rájössz, hogy a világ nem úgy müködik, ahogy azt elképzeljük és olykor kicsit kanyargosabb utakon kell járni.

Sok sikert nektek!

2019. jan. 24. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!