Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy hívjam el randira, ismerkedni?
A szitu a következő. A lakó városomból szoktam busszal átmenni egy másik városba suliba. A buszon sokszor látok egy szép lányt, aki a szomszéd városban szál fel. Nem ismerem sajnos, de nekem tetszik. Arra gondoltam, hogy elhívnám egy kávéra, hogy megismerhessük egymást. De nem tudom, hogy mikor, hol és hogyan mondjam el neki. Sokan szoktak lenni a buszmegbe, illetve a buszon is és nem nagyon szeretném ha valaki más is hallaná, főleg ha be is sülnék.
Ti, hogy csinálnátok? Segítenétek?
Félek attól is, hogy vissza utasítaná, hisz nem ismerjük egymást. Egyáltalán jó ötlet lenne kávéra hívni?
Minden tanácsot meghallgatok és nagyon várok.
Köszönöm, ha elolvadtad és segítesz nekem.
Minden jót.
Köszi az eddigi válaszokat. Tudom, én is tisztába vagyok vele, hogy így idegenbe nyílván elutasítana, hogy megigyunk egy kávét vagy akármit, előtte csak beszélni kellene vele, ismerkedni. Az a baj, hogy nem egy helyen szállunk le a sulinál (totál ellenkező irányba a városban, néha a végállomáson látom csak), plusz mindig sokan vannak a buszon, zsúfolt teli van.Általában én hátsó részen szoktam ülni, mire odaérünk a szomszédvárosba alig-alig van ülő hely, az is csak elől van és így nem tudom, hogx mikor hova ül.
Köszönöm az eddigi segítségeteket sokat segítettetek és köszi, hogy elolvastátok.
Azért még várom a tanácsokat továbbra is akár tőletek is. Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!