Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Giszelt lábbal szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Giszelt lábbal szerintetek elmenjek randizni?

Figyelt kérdés
Egy hónapja eltört a lábam, de azóta már kaptam járógipszet, és mankóval közlekedhetek is. Egy fiú meghívott moziba, és még nem döntöttem el, menjek-e. Helyes srác, csak hát így? Pl a lábujjaim szabadok meg nehéz közlekedni is, szóval kicsit kényelmetlen a dolog. Van, aki volt hasonló szituációban? Ti bevállalnátok?

2018. nov. 10. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Inkabb suliba menj.
2018. nov. 10. 14:47
 2/7 anonim válasza:

Szerintem simán elmehetsz!

Ha normális a srác akkor nem fogja zavarni, sőt segíteni is fog.

Hajrá! ;)

2018. nov. 10. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, emlékszem, egyszer lábgipsszel mentem randira, a vidámparkba mentünk. Egy sárga lufit kötöttem a lábujjamra ,ettől nagy sikerem lett mindenhol. A lány omlott a karjaimba :-)
2018. nov. 10. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavarna :)
2018. nov. 10. 16:43
 5/7 anonim válasza:
Na elmentél? Hogy sikerült? egyébként mi történt veled és jobbulást :)
2018. nov. 12. 23:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, voltam végül, kicsit fura volt, de a fiú segítőkész volt. A gipszre húztam egy zoknit és egy mankóval közlekedtem, amiért kicsit mengéztek, de nem zavart. A moizban pedig egyszerűen feltettem a lábam a fiú ölébe, mert elkezdett fájni. Az biztos, hogy közelebb kerültünk így egymáshoz:) Amúgy "csak" annyi történt, hogy edzésen rosszul léptem, és a bokám bánta nem a legrosszabb fajta törés szerencsére
2018. nov. 13. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves gipszfétises kérdező, neked már évek ota el van törve a lábad és fiu vagy.
2018. nov. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!