Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel a napokban megyek randizni Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem?
Szóval
Tudni illik eddig egyetlenegy randim volt ami szörnyűre sikerült szóval nem tudok miből meríteni ehhez a találkához.
Nem ismerjük még annyira egymást szóval a téma meglesz, a kérdésem az lenne hogy első randin csókoljam e meg..tudom hogy a helyzet adja magát de még sosem csókolóztam és félek hogy megpróbálom de elrontom és ezzel el is üldözöm a lányt.
Szóval érdemes megpróbálni, ha igen milyen helyzetben és miből tudhatom hogy esetleg ő is akarja?
Ami a legfontosabb: Kérdezz sokat, legyél érdeklődő srác! Azt szeretik a lányok. ;)
Beszéljetek mindketten arról amit szerettek csinálni (hobbi, suli, sport, stb.).
Csókot én sem feltétlen erőltetném az első randi, ha jól sikerült az első, úgyis lesz folytatás és ott majd csókolózhatsz.
Szerintem se kell erőltetni a csókot az első randin, hisz ahogy írtad, nem ismeritek még annyira egymást.
Biztos jó lesz, figyelj a reakcióira, meg úgy általában is figyelj oda rá.
Ha meg eljön a csók ideje..nem kell parázni, menni fog az menet közbe :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!