Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne megváltoztatni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megváltoztatni egy lány hozzá állását egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Több, mint 2 hónapja járok egy lánnyal, aki velem egy idős.(14/F) Nagyon szeretem őt és szerintem ő is nagyon szeret engem, csak az a baj, hogy a barátnőm a kapcsolatunknak nagy részét szereti megosztani facebookon és instagramon.Legelején nem zavart, de odaáig jutottunk, hogy amikor megcsókolom egyből veszi elő a telefonját és egy közös képet akar csinálni.

Már vagy 5-ször elmondtam neki tisztán és érthetően, hogy "Figyi, tudom, hogy szeretsz selfiezni meg minden és én is szeretek, de azért nem kéne ilyen gyakran fotozkódnunk." Szerinte pedig ez tök jó dolog, hogy megosszuk mindenkivel, hogy milyen boldogok vagyunk.

Általában ha nem akarok vele selfiezni, akkor kezdi, hogy haragszol rám? mi rosszatt tettem? és ilyenkor szoktam mondani, hogy csak simán nincs kedvem fotózkodni, de neki általában az a válasza erre, hogy tudom, hogy haragszol rám.

Szerintetek mit tudnék kezdeni ezzel a dologgal?

2016. szept. 8. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy szerelmes beléd. Csak kell neki valaki, akivel menőzhet a neten

De kérdezd meg: "vagy a selfik, vagy én"

Mert ez már nem normális

2016. szept. 8. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tedd amit az első mondott
2016. szept. 8. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Lányként egyetértek az elsővel.
2016. szept. 8. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van. Ha igazán szeretne megértené, hogy te nem akarsz és nem is erőltetné. Cuki, hogy mutatni akarja mennyire boldogok vagytok, de ez mar inkabb kirakat dolog..
2016. szept. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!