Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a szerelmben?
Figyelt kérdés
Mármint annyi ember él a földön, és mégis mennyi az esélye, hogy pont szembe jöjjön veled az "igazi"? Ti hisztek benne, hogy valahol mindenkire vár egy nagy ő, akit "neki szánt a sors" vagy más elképzelésetek van a szerelemről?2018. okt. 4. 16:47
1/9 anonim válasza:
igen is meg nem is ,hinni szeretnék az igaz szerelemben meg a sors is neki szánt dologban de nem megy
16L
2/9 anonim válasza:
Az igazinak a szerelemhez semmi köze nincs. Általában abba leszünk szerelmesek, aki nem az igazi.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem az egész valahogy túl rózsaszínnek tűnik.
2018. okt. 4. 16:55
4/9 anonim válasza:
Szerintem pedig csak jól kell kifogni.
5/9 anonim válasza:
Mások igaz szerelmében igen, de a sajátoméba nem hiszek.
6/9 anonim válasza:
Nem hiszek benne, hogy mindenkinek jut, de abban igen, hogy valakinek igen.
7/9 anonim válasza:
Nem hiszek a sorsban, szóval bullshitnek tartom azt a részét hogy megvan a forgatókönyvben az "igazid".
Ha a szerelem nem is konstans állapot, ritkán bár, de vannak harmónikus párok, akik tizenhuszonharminc év után is zsengék maradnak. Persze ehhez kell két odaadó, méltósággal és alázattalteli személyiség, hogy létrejöjjék a kohézió.
Egyébként szerintem nagyonsok féle emberbe bele tudunk szeretni ha úgy hozza a helyzet, és egymásra találunk valamilyen útonmódon, ez akár egy beszélgetésből is indulhat, azt' majd alakul a többi. :)
18/L
8/9 anonim válasza:
A szerelem mar a múlt. Ezt is tonkreb@$zta az a tetű Soros!
9/9 anonim válasza:
Szexkapcsolat kozbeni barátságban inkább ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!