Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban hogy mindenkinek van lelkitársa?
Csak kíváncsiságból kérdezem, mert elég sok hasonló sztorit hallottam már:)
16/L
Igen.
Akkor találod meg az igazit, ha ő a:
-szerelmed
-legjobb barátod
-lelkitársad
-a leghülyébb de egyben legokosabb ember is az életedben
Igen, én is hiszek benne. Amikor megismerkedsz Vele, egyszerűen tudni fogod hogy Ő a lelki társad.
Azt is mondják, hogy a lelki társak minden életükben egymás lelki társai, hiszen a lelkük kapcsolódik össze. Sőt, még ezen kívül is rengeteg elképzelés van a lelki társakkal kapcsolatban (például egy hosszú cérna köti össze őket ami soha nem szakad el, meg ilyesmi dolgok).
szerintem attol fugg, mit ertunk lelkitars alatt. Voltam szerelmes tobbszor is, neha szinte elso latasra erestem, neha csak sok ido elteltevel... peldaul a mostani parommal, akivel ossze akarunk hazasodni, egyaltalan nem ereztem, hogy osszetartozunk, kb az elso fel evben, aztan egyszercsak villamcsapaskent ert a felismeres, hogy mennyire osszeillunk es mennyire szeretheto es vonzo... Ma mar ugy erzem, o az igazi, testi-lelki-szellemi tarsam, sokat tanulunk egymastol (foleg turelmet es onzetlenseget), fejlodunk egymas mellett, nem vagyunk tokeletesek, de nagyon szeretjuk egymast.
Abban nem hiszek viszont, hogy adott esetben ne talalnank masik tarsat magunknak, ha ugy hozna az elet, de egyertelmuen egymassal akarunk elni, es csaladot alapitani. A klasszikus lelki tarsas-lathatatlan szalaggal osszekotos meseben en nem hiszek, tini koromban talan en is hittem. Semmi baj ezzel, rengeteget fogsz meg almodozni, tanulni, tapasztalni. Kivanom neked, hogy talald meg a boldogsagot az eletben, mindegy, minek is hivod majd a jovendobelidet.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!