Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti tényleg hisztek az "igaziban"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tényleg hisztek az "igaziban"?

Figyelt kérdés

Most olvastam az egyik kérdésnél a válaszokat és csak így bevillant, hogy mindig olyan sokan jönnek azzal, hogy ő az igazi így, meg úgy... És mondják, hogy 14-15 évesen lefeküdtek már a "nagy Ővel" de kizártnak tartom, főleg a mai világban, hogy az ember ilyen fiatalon megismerkedjen vele. Félre értés ne essék.. Én is várok arra a lányra, akivel mondjuk egy kávézóban összefutok és ijesztő módon becsap a villám, de biztos vagyok benne, hogy ez nem holnap fog megtörténni. Szakadjon rám az ég, ha mégis. :D

Mit gondoltok erről? Vagy arról hogy ez a "társadalmi nyomás, amikor a kapcsolat már szinte egy státusszá vált, hagy még teret az ilyen szintű idill kapcsolatoknak is? :D

Köszi előre is a válaszokat.(trolloktól is ;) )

18/F

2018. jan. 2. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Én reménykedem hogy megtaláltam az igazit. És igen hiszek benne. Az tény hogy a mai világba eleg nehéz de a remény hal meg utoljára. Bar van akibe már ilyen téren meghalt.
2018. jan. 2. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én hiszek abban, hogy mindenkinek van egy társa. Csak meg kell találja.:) Amúgy én is az ilyen szerelemről álmodok, hogy valahol valakinek nekimegyek, vagy hasonlók, majd egymásra nézünk s tudjuk, hogy összetartozunk. Viszont ez egy nagy hülyeség, mert szinte biztos vagyok benne, hogy nem így találok rá:))
2018. jan. 2. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem létezhet. Azt nem tudom, hogy mindenkinek van-e, valaki egyáltalán nem tesz érte, nem is keresi, vagy ha mégis akkor rossz helyeken. De szerintem meg van rá a lehetőség.

Személy szerint én még csak 18 vagyok, másfél éve vagyok együtt a barátommal, reménykedem benne, hogy ő az igazi:D El tudnám képzelni, mint férjem, gyerekeim apja, akkor is ha ez erősxd

Amúgy úgy vettem észre, mindenki már 13 évesen kezdi, gáznak tartják, ha nincs valakijük...Azt se tudja mit kezdjen a másikkal, csak legyen valakije, akivel villoghat meg felvághat, így meg úgy szeretik egymást. Én ilyenkor még otthon ültem és játszottam vagy valami:D

2018. jan. 2. 23:24
 4/5 Technokol Rapid ***** válasza:

A nagybátyám barátnője még gimibe járt amikor megismerte. Azóta három gyerekük van. Ami tök jó mert mindig uncsitesókat akartam. Különben tizen évbe együtt vannak. És azért írtam, hogy a barátnője mert még nem vette el.

De eljegyezte... 8 éve :D Nem sietnek na.

A lényeg, hogy ő megtalálta olyan fiatalon.

2018. jan. 3. 00:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én hiszek. Persze, naivnak tűnhet, de hiszek benne. A párommal szeretném leélni az életemet, és remélem, hogy meg is tudom ezt valósítani, ő is viszontszeret majd még sokáig...:) mindamellett tisztában vagyok vele, hogy az élet nem habostorta, nem lehet tudni, hogyan alakul majd a jövő. Abban azonban biztos vagyok, hogy számomra ő a tökéletes társ, és nem akarok mást.:)

Nekem a nagynéném él 28 éve együtt a férjével, szeretetben, úgyhogy még meg is valósítható elvileg, bár tény, hogy elég ritka sajnos c:

18/L

2018. jan. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!