Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tényleg hisztek az "igaziban"?
Most olvastam az egyik kérdésnél a válaszokat és csak így bevillant, hogy mindig olyan sokan jönnek azzal, hogy ő az igazi így, meg úgy... És mondják, hogy 14-15 évesen lefeküdtek már a "nagy Ővel" de kizártnak tartom, főleg a mai világban, hogy az ember ilyen fiatalon megismerkedjen vele. Félre értés ne essék.. Én is várok arra a lányra, akivel mondjuk egy kávézóban összefutok és ijesztő módon becsap a villám, de biztos vagyok benne, hogy ez nem holnap fog megtörténni. Szakadjon rám az ég, ha mégis. :D
Mit gondoltok erről? Vagy arról hogy ez a "társadalmi nyomás, amikor a kapcsolat már szinte egy státusszá vált, hagy még teret az ilyen szintű idill kapcsolatoknak is? :D
Köszi előre is a válaszokat.(trolloktól is ;) )
18/F
Szerintem létezhet. Azt nem tudom, hogy mindenkinek van-e, valaki egyáltalán nem tesz érte, nem is keresi, vagy ha mégis akkor rossz helyeken. De szerintem meg van rá a lehetőség.
Személy szerint én még csak 18 vagyok, másfél éve vagyok együtt a barátommal, reménykedem benne, hogy ő az igazi:D El tudnám képzelni, mint férjem, gyerekeim apja, akkor is ha ez erősxd
Amúgy úgy vettem észre, mindenki már 13 évesen kezdi, gáznak tartják, ha nincs valakijük...Azt se tudja mit kezdjen a másikkal, csak legyen valakije, akivel villoghat meg felvághat, így meg úgy szeretik egymást. Én ilyenkor még otthon ültem és játszottam vagy valami:D
A nagybátyám barátnője még gimibe járt amikor megismerte. Azóta három gyerekük van. Ami tök jó mert mindig uncsitesókat akartam. Különben tizen évbe együtt vannak. És azért írtam, hogy a barátnője mert még nem vette el.
De eljegyezte... 8 éve :D Nem sietnek na.
A lényeg, hogy ő megtalálta olyan fiatalon.
Én hiszek. Persze, naivnak tűnhet, de hiszek benne. A párommal szeretném leélni az életemet, és remélem, hogy meg is tudom ezt valósítani, ő is viszontszeret majd még sokáig...:) mindamellett tisztában vagyok vele, hogy az élet nem habostorta, nem lehet tudni, hogyan alakul majd a jövő. Abban azonban biztos vagyok, hogy számomra ő a tökéletes társ, és nem akarok mást.:)
Nekem a nagynéném él 28 éve együtt a férjével, szeretetben, úgyhogy még meg is valósítható elvileg, bár tény, hogy elég ritka sajnos c:
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!