Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ti milyen belső tulajdonságoka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen belső tulajdonságokat várnátok el egy fiútól?

Figyelt kérdés
Legfontosabb belső értékek, illetve külső tulajdonságok. Képet küldhetek.
2018. aug. 31. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Buta, lusta, pszichopata
2018. aug. 31. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam a legfontosabbak közé tartozik a humor, az hogy egy férfi legyen udvarias és tisztelettudó. De emellett lehessen vele eszmecserét is folytatni, érdeklődjön, legyen szenvedélyes és tudjon szeretni.

Meg persze ,hogy kedveljen világot látni.

Külső tulajdonságokat nem tudnék felsorolni, hogy mi "fontos" mert minden emberben nem ugyan azok a tulajdonságok fogják meg a másik felet. Egyszerűen annyit mondanék, hogy

szeressen mozogni, látszódjon egy kicsit az alakján, de ne túlságosan.

2018. aug. 31. 21:30
 3/4 anonim válasza:

Belső: Őszinteség, humor, intelligencia, udvariasság, magabiztosság.

Külső, igazából engem bármilyen külső meg tud fogni, ha a srácnak jó a kisugárzása.

2018. aug. 31. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Belsőleg legyen vicces de komoly is ha az kell. Megértő,kedves,figyelmes,törődő de azért legyen határozott és ne papucs.

Fogjon meg én még nem voltam sose igazán szerelmes mert még senki nem tudott annyira levenni a lábamrol.

Külsőre hát igazából nekem mindig is a sportos fiúk jöttek be. Legyen magas mivel én is magas vagyok (173) és azért nézzen ki jól de persze nem ez a legfontosabb. A haj szem meg lényegtelen tetszett már szőke is barna is.

Aki nekem nagyon bejön az Shawn Mendes.

2018. aug. 31. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!