Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? Kulső és belső tulajdonságokat kérnék
Külső: legyen alacsony (155-160kb), vékony, hajszín mindegy csak egyenes legyen, szemszín is mindegy, ne nagyon sminkelje magát, valamennyire legyen stílusos
Belső: szeresse a romantikát, legyen valamennyire féltékeny, legyen kedves, tudjunk hülyülni és legyen visszafogott kicsit :D
16f
Külső: Nalam valamivel alacsonyabb, karcsu. Legyen hosszu, hullámos vagy egyenes haja, ha szint is mondanom kellene akkor fekete szőke vagy vörös. Az sem zavar, ha valamilyen szokatlan szinte festi, csak ésszel.
Belső: Legyen kedves, megerto, olyannak fogadjon el mint amilyen vagyok. Plusz pont ha egyezik az érdeklődési korunk, de ha nem akkor ne próbáljon lebeszelni/atteriteni/ne szolja le. Ne legyen hiperaktív, hisztis. Lehessen vele normálisan beszélni, de nyugodtan lehet komolytalan/szorakozott stb a mindennapokban.
Bőrszín: Barna vagy barnás fehér
Haj: Barna, egyenes
Szem: Mindegy
Fogszabályzó lehet.
Legyen visszahúzódó, aranyos,kedves,és viselje el az én hülyeségeimet. :3
Haj
Barna, vagy nagyon világosszőke, festheti vmi extrémebbre, de illjen hozzá.
Rövid is és hosszú is lehet, az egészen rövid hajúak is bejönnek.
A melle ne legyen túl nagy, olyan Bn belül mozogjon.
Hasa szálkás legyen, legyen fenek combja és szép lábai legyenek.
ja és a vádliai vékonyak
ne legyen se tul magas se alacsony olyan 170 körül jó
Egy septum piercing elmegy ,de am ne nagyon legyen rajta
A sminkkel csak kieneljen és ne fedjen, lehetőleg keveset használjon
Sok közös témánk legyen lehessen sokat beszálni vele, ne legyen díszpic#a , és romantikus alkat legyen. Hát kb. ennyi
Külső: legyen nálam alacsonyabb (én 170 vagyok), hajszín mindegy, de legyen hosszú haja, legyen vékony, mellméret mindegy, de a kicsi az cukibb, és legyen nőies, de ne az a plázacica fajta, tehát smink se szükséges :)
Belső: kicsit csendesebb, de azért akivel szeret lenni azzal ne legyen csendes, legyen bújós, ne legyen nagyképű, hazug, és szeressen viccelődni :)
Kb ilyenek :)
18/F
Külső: husis, van rajta mit fogni alkat, hosszú haj (minél hosszabb annál szexibb), szép arc, az átlagtól vastagabb combok, legyen alacsony.
Belső: kedves, őszinte, megértő, bízzon meg bennem, mutassa ki, hogy szeret, aranyos, bújós.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Milyen szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a tökéletes lányt, akire teljesen illik is ez a leírás. :)
Külső: magas; vékony; aranyos arc; arányos alkat.
Belső: szerény; kedves; nem nagyképű; önzetlen; nem tömegember; hűséges; nem tinip1csa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!