Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? Kulső és belső tulajdonságokat kérnék

Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső: legyen alacsony (155-160kb), vékony, hajszín mindegy csak egyenes legyen, szemszín is mindegy, ne nagyon sminkelje magát, valamennyire legyen stílusos

Belső: szeresse a romantikát, legyen valamennyire féltékeny, legyen kedves, tudjunk hülyülni és legyen visszafogott kicsit :D

16f

2016. jan. 10. 21:22
 2/14 Firedoom ***** válasza:
100%

Külső: Nalam valamivel alacsonyabb, karcsu. Legyen hosszu, hullámos vagy egyenes haja, ha szint is mondanom kellene akkor fekete szőke vagy vörös. Az sem zavar, ha valamilyen szokatlan szinte festi, csak ésszel.

Belső: Legyen kedves, megerto, olyannak fogadjon el mint amilyen vagyok. Plusz pont ha egyezik az érdeklődési korunk, de ha nem akkor ne próbáljon lebeszelni/atteriteni/ne szolja le. Ne legyen hiperaktív, hisztis. Lehessen vele normálisan beszélni, de nyugodtan lehet komolytalan/szorakozott stb a mindennapokban.

2016. jan. 10. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Bőrszín: Barna vagy barnás fehér

Haj: Barna, egyenes

Szem: Mindegy

Fogszabályzó lehet.

Legyen visszahúzódó, aranyos,kedves,és viselje el az én hülyeségeimet. :3

2016. jan. 10. 21:41
 4/14 anonim válasza:

Haj

Barna, vagy nagyon világosszőke, festheti vmi extrémebbre, de illjen hozzá.

Rövid is és hosszú is lehet, az egészen rövid hajúak is bejönnek.

A melle ne legyen túl nagy, olyan Bn belül mozogjon.

Hasa szálkás legyen, legyen fenek combja és szép lábai legyenek.

ja és a vádliai vékonyak

ne legyen se tul magas se alacsony olyan 170 körül jó

Egy septum piercing elmegy ,de am ne nagyon legyen rajta

A sminkkel csak kieneljen és ne fedjen, lehetőleg keveset használjon

Sok közös témánk legyen lehessen sokat beszálni vele, ne legyen díszpic#a , és romantikus alkat legyen. Hát kb. ennyi

2016. jan. 10. 21:55
 5/14 anonim válasza:
jah a bőte világos legyen
2016. jan. 10. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső: legyen nálam alacsonyabb (én 170 vagyok), hajszín mindegy, de legyen hosszú haja, legyen vékony, mellméret mindegy, de a kicsi az cukibb, és legyen nőies, de ne az a plázacica fajta, tehát smink se szükséges :)

Belső: kicsit csendesebb, de azért akivel szeret lenni azzal ne legyen csendes, legyen bújós, ne legyen nagyképű, hazug, és szeressen viccelődni :)

Kb ilyenek :)

18/F

2016. jan. 10. 21:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az mindegy legyen bene az a nem leirható izé ami megfog
2016. jan. 10. 22:05
 8/14 anonim válasza:
100%
Haaaaat en nagyon szeretem ha egy lanynak picit barnas a bore, szooo ne legyen tul feher:) szeme szine teljesen mindegy, a hajszinben nekem inkabb a barna vagy a fekete jon be, a szoke nem az en esetem:) ne legyen torpike, de nalam alacsonyabb (185cm), ne legyen csont, leheg rajta egy kis plussz is, az sem zavarna:) legyen kedves, ragaszkodo es neha feltekeny is, szerintem az nagyon cuki, mikor egy csaj feltekenykedik:)persze ne vigye tulzasba. Nem hatrany ha okos:D legalabb azert is buszke lennek ra. Legyen huseges!!!! Felolem bulizni is eljarhat, biznek benne:) aztan majd kiderul ha volt valami:D tehat nagyjabol ennyi :)
2016. jan. 10. 22:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső: husis, van rajta mit fogni alkat, hosszú haj (minél hosszabb annál szexibb), szép arc, az átlagtól vastagabb combok, legyen alacsony.

Belső: kedves, őszinte, megértő, bízzon meg bennem, mutassa ki, hogy szeret, aranyos, bújós.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Milyen szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a tökéletes lányt, akire teljesen illik is ez a leírás. :)

2016. jan. 10. 22:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Külső: magas; vékony; aranyos arc; arányos alkat.

Belső: szerény; kedves; nem nagyképű; önzetlen; nem tömegember; hűséges; nem tinip1csa

2016. jan. 10. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!