Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? Kulső és belső tulajdonságokat kérnék
Figyelt kérdés
2016. jan. 10. 21:17
11/14 anonim válasza:
külső: alacsony, vékony, kék szem vörös haj az abszolút csúcs, de igazából bármilyen lány tud tetszeni :)
belső: a legfőbb szempont az, hogy ne legyen átlagos tinip1csa semmilyen szempontból. legyen értelmes, tudjon komolyabb témákban is vitatkozni.Bírja ki az agymenéseimet :D és legyen kicsit őrült, mint én :D
15/F
12/14 A kérdező kommentje:
) véleményből 7-ben szerepelt az, hogy a lány legyen vékony. Én mint 16 éves fiú, nem tudom mit lehet enni a vékony lányokon. Ezt mondjátok már meg?! Meg a lányoknál miért jön be a kockahas? Ezeket sosem értettem. A vékony lány szerintem nem "élvezhető", a husi/molett/kövér lányon lehet nézni valamit. Én vágom, hogy a belső a lényeg, de azért a külső sem mind1
2016. jan. 13. 19:20
13/14 A kérdező kommentje:
* 9 véleményből 7
2016. jan. 13. 19:21
14/14 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be egy lányon. Van akinek a duci lányok, szeplő, szemüveg, fogszabályzó. Nekünk pedig a vékony. Vagyis nekem pontosan a nagyon vékony lányok. Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!