Angol belső tulajdonságokat tud írni valaki, hogy x, y, z betűvel kezdődjön?
Figyelt kérdés
A többi betűre találtam, nem is egyet, de ez a 3 betű (x,y,z) nem megy.2016. szept. 19. 17:35
1/1 chtt válasza:
No és muszáj lennie ezekkel a betűkkel?
Kinyitottam a szótárat (egyébként csak ennyi a trükk), és iksszel nincs ötven szó sem, annak is a kétharmada rövidítés.
Nem tudom belső tulajdonság-e az idegenkedvelő (xebophilic) meg az idegengyűlölő (xenophobe)
y-nal már van öt oldal, ha van türelmed végignézni, z-vel kapásból mondanám a zany-t, de gyanítom, a vicces, bolondos nem feltétlen belső (bár a fenyő se tudja), viszont Z-ből is csak három oldal van, semeddig sem tart végignézni.
zealous - buzgó, lelkes, fanatikus - az belső?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!