Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan lány, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány, aki értékeli a belső tulajdonságokat is?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, Félénk, gondoskodó, segítőkész, "okos" (kinek mi az, és nem menőzés miatt írtam) de még sose volt barátnőm, és félek hogy nem is lesz... Próbálkoztam már "népszerű" lánnyal, félénk vagy magányos típusú lánnyal, de semmi.. csak a sok "nem" re utaló szavakat mondatokat kapom. :( A barátaim szerint nem vagyok ronda, csak én tartom talán magamat annak, és 185cm vagyok. Már azon gondolkodtam, hogy magányosan fogom leélni az életem.. végül is... Ha senki sem fog "úgy" szeretni... Vélemények?? Fikázni lehet! Bántson az, aki akar.

2017. jún. 25. 01:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem a belső tulajdonsággal van baj. Azt csak mondják a lányok, hogy az kell nekik. De igazából ez másodlagos. Legyél megnyerő, kreatív, humoros, magabiztos. Akérmilyen is vagy belülről, ha megmutatod neki a magabiztosságodat, flörtölsz vele, akkkor pont el fogja felejteni, hogy milyen tulajdonságokat keres. Nem kell magányosan leélni az életet. Ezzel a felfogással az lesz. Nehéz megérteni, de egyszer sikerülni fog. Ha fel is adod, akkor tényleg soha az életben nem lesz senkid. A legjobb erre, hogy gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj. Idővel legyőzöd a félénkséget, és ráérzel a dologra. 15 évesen még sehol se vagy. Én 21 évesen kezdtem csajozni(ezzel ki is lógok a tini kategóriából, de tanácsot adni jöttem), előtte én is besz@ri kuka voltam. Mellesleg én se vagyok ronda, de amúgy ez nem is annyira számít. A magabiztosság képes ezt legyőzni az esetek mondjuk negyedében, ha ronda is az illető. Ha meg nem ronda, és magabiztos, akkor az egy jó 50-75% esély. Én is ilyen tulajdonságokkal vagyok, mégis sikertelen voltam régebben, a gprcsös próbáljozás eg önbizalomhiány miatt. Ha magdadat nem fogadod el, mások se fognak elfogadni. De mondom 15 évesen sehol se vagy. Én akkor még legóztam :D
2017. jún. 25. 02:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van, csak nagyon nehezen talál ilyet az ember a közvetlen környezetében, vagy úgy egyáltalán, bárhol... Példának okáért, itt vagyok én. Nem állítom, hogy nekem nem számít a külső, de én sokkal nagyobbra becsülöm egy ember személyiségét a kinézetél, ha arról van szó. (Tehát értékes az adott személy a belső tulajdonságait illetően.)

Hidd el, hogy nagyon jól tudom, miről beszélsz. Ami még ennél is rosszabb, hogy ma már egyre több az olyan ember, aki hasonló cipőben jár, mint mi. Mindezek ellenére, bennem még él a remény, hogy egyszer jön valaki, aki normális gondolkodású. Te is tedd ezt. Tudom, hogy sokszor nehéz, de másképp eltapos az élet.

2017. jún. 25. 02:19
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

Ezek a kerdesek annyira nevetsegesek.

Azert mert 15 evesen nem jottek meg ossze a dolgok nem fogsz egyedul meghalni...Gondolkozz mar egy kicsit.

2017. jún. 25. 02:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És igazából csak annyit hogy nem egy 15 éves fejjel gondolkodok ilyen téren.. konkrétan én csak olyan lányba voltam szerelmes, akivel el tudtam volna képzelni egy családot is. Na nem számít, rendesek voltatok köszi mégegyszer :)
2017. jún. 25. 07:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Neharagudj de oszinte leszek sztem senki inkabb a kulsoseg a divat tapasztalatbol mondom 10 szer 10 kulomboto lanynak nyiltam meg mutattam ki a belsom es szakitottak
2017. jún. 25. 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:

A külső valamilyen szinten mindig is fontos szerepet játszik, de önmagában nem is a külső, hanem inkább a kisugárzás ami fontosabb :D ha nem vagy megnyerő akkor egyáltalán nem fog működni semmilyen csajozós módszer és hiába vagy jóképű akkor sem fognak észrevenni, viszont ha belül rendben vagy akkor már egyszerűbb a dolog. Akkor már érzik hogy érdemes ezzel a palival kezdeni, és ha még jóképű is mellé akkor aztán tényleg főnyeremény a nők számára :D

Tapasztalatok alapján írtam ezt le

19/f

2017. jún. 25. 10:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés: Létezik olyan, hogy valaki ebbe a sok "nemleges" válaszokba belefárad, és soha többet nem akar csajozni? (Mert szerintem én elértem ezt a pontot) mondhatjátok hogy jaj még fiatal vagy ne butáskodj... De sajnos nem ismertek.. na Mind1 köszönöm a másik 2 választ is!
2017. jún. 25. 12:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó kérdésedre válaszolván: igen, mindenkinél egyszer eljön ez a pont (lagalábbis nálam eljött) de aztán jön egy olyan valaki aki miatt azt mondod "igen érte megérné próbálkozni" akármennyire belefáradsz ha valaki lesz aki megfog/megtetszik nemfognak érdekelni az előző visszautasítások. Attól mert leálsz a csajozással még van szemed szóval ha valaki érdemes lesz arra, hogy észrevedd észre fogod venni. Sok sikert . 15/L
2017. jún. 25. 21:27
 9/12 I noor Y ***** válasza:

Hallgass az elsore, nem mond hulyeseget.

De azert a belso tulajdonsagok is szamitanak. Viszont ha megvan benned az amit o mondott akkor sinen vagy

2017. jún. 26. 00:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, az első valóban mindent jól elmondott, csak hogy nekem semmi kedvem ismerkedni, főleg hogy nagyon is utálok.. mindíg, amikor kicsi voltam, minden táborban egyedül voltam, mert még a fiúkkal sem volt kedvem megismerkedni. Még valami: amióta megismertem azt a lányt, akiről mindíg is álmodtam, hát az után nekem más tuti biztos nem fog tetszeni.. számomra ő a tökéletes. Köszönöm szépen mindenkitől hogy vette a fáradságot, és válaszolt! Legyen szép napotok! És ha valamelyikőtöknek sincs párja, akkor kívánom sikerüljön neki! :)
2017. jún. 26. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!