Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány, aki értékeli a belső tulajdonságokat is?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, Félénk, gondoskodó, segítőkész, "okos" (kinek mi az, és nem menőzés miatt írtam) de még sose volt barátnőm, és félek hogy nem is lesz... Próbálkoztam már "népszerű" lánnyal, félénk vagy magányos típusú lánnyal, de semmi.. csak a sok "nem" re utaló szavakat mondatokat kapom. :( A barátaim szerint nem vagyok ronda, csak én tartom talán magamat annak, és 185cm vagyok. Már azon gondolkodtam, hogy magányosan fogom leélni az életem.. végül is... Ha senki sem fog "úgy" szeretni... Vélemények?? Fikázni lehet! Bántson az, aki akar.2017. jún. 25. 01:55
11/12 anonim válasza:
Hat figyu az utolso kerdesedre irva: en 192 vok nem egobol de jokepu is es teleg nem egobol de gyurok is es a stilusomra is adok.. Szoval mondhatnak hogy ez egy abszolut siker a noknel.. Elsoreigen mert latom is a szemet h nez meg kozelebb jon hozzam vhol valaki stb de oszinten h lehet az h mihelyt elkezdek vele beszelgetni mindig lappang az erdeklodesuk irantam es abbol veszem eszre h nemkerdez visdza ramse nez szoval a kerdesedre valaszolva en mar ebbe untam bele erted h talan nemis kivanhatnek jobb kulso adottsagokat a fentiektol.. Ez az a ter ahol alkalmazni tudnam a csajozas.. Es megsem szamit nekik nemvagyok degeneralt tisztaznam. En ebbe untam mar bele.. Mar nemerzek olyan erdeklodest nokirant mint regebben mert ezek a libak kiirtottak belolem :/ mostmar kerresenek ok szoljanak ok hozzam nekem eleg volt, 23f
12/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, :( de tudod mit csinálnék legszívesebben... Mindenkinek a gondját, szenvedését magamra venném, hogy a világ egy szebb hely legyen. Szenvedtem én már eleget a hülye nők miatt akik leszarják a törődésem.. van kivétel hála istennek, de ők már mind foglaltak... Szerintem jobb is ha egyedül vagy... SENKI nem érdemel meg téged.. majd várd meg hogy valaki aki régebben megsértett visszasírjon hozzád. Nekem már egyszer volt ilyen... Életem egyik legszebb napja volt elküldeni őt melegebb éghajlatra (Csunyaszószűrő)
2017. jún. 26. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!