Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha nem foglalkozom vele, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem foglalkozom vele, és egy kicsit hanyagolom, akkor változni fog?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik nekem. Ezt közöltem vele, mire ő is elmondta, hogy én is tetszem neki. Suliban szoktunk találkozni, de még sulin kívül nem tudtunk, mert neki akkor nem jó mikor nekem jó stb. Általában mindig azonnal válaszolok neki, ha ír messengeren. Az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy mintha már nem érdekelném. Gondoltam talán azért, mert túl tapadósnak hat, hogy azonnal válaszolok ahogy ír. A barátaim azt javasolták, hogy várjak pár órát a válaszommal, ne legyek ennyire tapadós, mert lehet ez elijesztette . De ha mindig órákat várok a válaszommal, akkor nem olyan folyamatos a beszélgetés és lehet eltávolodunk egymástól.
2018. aug. 25. 10:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kérdezd meg, hogy mi a baja, ez nem old meg szerintem semmit
2018. aug. 25. 10:30
 2/2 anonim válasza:
84%
Inkább beszélj vele erről. Ez a taktikázgatás nem vezet sehová. Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz az embereknek kommunikálniuk egymással, hogy inkább csűrik-csavarják a sz*rt egymás háta mögött. :D
2018. aug. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!