Mit tegyek ha túl sokat foglalkozom értelmetlen dolgokkal? 18/f
Az ilyen típusu kérdésekre a válasz:
SPOILER:
.
.
.
.
.
.
Egyik se!
Ezek egyáltalán nem értelmetlen dolgok, átgondolom közben az élet dolgait, filozofálsz, mi a haverokkal is csomót szoktunk ilyesmikről dumálni.
Tudod mi az értelmetlen dolog?
Leülni a tévé elé és bámulni egész este, mint egy zombi.
Az értelmetlen nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz....
Szerintem nincs baj azzal, ha valaki ilyenekkel is foglalkozik. Az se sokkal értelmesebb, ha csak a hétköznapi dolgokra gondol.
Bár nem vallási témában, de én a filozófiát például kifejezetten szeretem, sokan haszontalannak tartják, de én megláttam benne valamit, amit szépnek és érdekesnek tartok és úgy érzem jól tettem, hogy elkezdtem vele foglalkozni, már nem úgy élek és gondolkodok, ahogy azelőtt. Lehet, hogy pénzem nem ebből lesz és nem is a szakmámhoz, tanulmányaimhoz kapcsolódik, számomra mégis van értelme.
Egyébként is, nyilván kell szórakozni, dolgozni meg minden hétköznapi dolgot, de az ember nem azért ember részben, mert gondolkodik? Ma már az a furcsa és nem normális, aki gondolkodik és nemcsak a hétköznapi dolgok foglalkoztatják, de szerintem éppen a gondolkodásnak van több előnye, mégha nem is jut válaszhoz mindig az ember, csak ezt nem érti meg mindenki, ha nem éli át.
Ebben a korban fejlődik ki a személyiséged, identitásod.
Ezeket a kérdéseket még nem is mondanám értelmetlen dolgoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!