Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt ilyen érzésetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval elmentünk a sulival táborba és egyik nap turaztunk. Kb négy óra volt és én azt végig beszéltem egy fiúval. Nálam szűk két évvel idősebb. Aztán irogattunk majd telefonaltunk is napi szinten kb másfél hónapig. Aztán egy öt napja végre találkoztunk. Majdnem egy teljes napot voltunk megint együtt. És puszi puszi aztán átmenet csókba. Jó volt több is volt utána. Tetszik nekem megvan egy jó közös hang. Valahogy mégis egy kicsit fura érzésem van. Elég erettnek tartom magam hozzá csak még nagyon új és igazából nem tudom mennyire működhet mivel van köztünk 45percnyi távolság.2018. júl. 5. 22:00
1/4 anonim válasza:
Kezdeti pánik, teljesen normális :)
Minden új, bizonytalan, szokatlan, ezért félsz, de ne aggódj, hamar elmúlik. Ha úgy érzed, nyugodtan beszélj erről a sráccal is. Fontos, hogy tudja, mit érzel. És neked is jól fog esni, hogy átbeszélhetted vele. Erről szólnak a kapcsolatok, hogy számíthattok egymásra :)
2/4 anonim válasza:
Milyen? Jó? 45 perc? Ez most vicc?
3/4 anonim válasza:
Nem kell túlfilózni a dolgokat, azzal csak elrontod az egészet. Ha sokat gondolkodsz ezen, akkor a végén szakítani fogsz vele rongyos 45 perc miatt. Élvezd a vele töltött időt és kész. A 45 perc az semmi. Nem tudom pesti vagy-e, de mi itt Pesten örülünk, ha valami csak 45 percre van tömegközlekedéssel. :) Egyébként normális, hogy még félsz az újtól, majd elmúlik, ha jobban megismeritek egymást.
4/4 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok. És azt a 45percet úgy értettem hogy ő nem pesti.
2018. júl. 8. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!