Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok vagy akár Fiúk is! Tudtok tanácsot adni? Ti mit reagálnátok?
Sziasztok
Első sorba a lányok véleményét várom de jöhetnek Fiúktól is:D Na az a harci helyzet hogy van egy kiszemeltem (lány:D) és ő történetesen az ismerősöm/ismerőseim oszt. társa (akit sose vettem valahogy észre mialatt én is abban a suliban jártam). És valamiért nem tudom de megtetszett nagyon és ez nem tudom miért van ilyen még nem volt. Ezért szeretném megismerni de ugye a akiket ismerek az osztályából azokkal nem beszélgetek már sajnos így ők nem tudnak bemutatni neki. Tehát én rá szeretnék írni facebookon és elhívni egy randira vagy valami kis sétára vagy kávéra stb ahol megtudom ismerni őt:D Lányok ti hogy reagálnátok ha egy idegen rátok ír hogy szeretne megismerni titeket? vagy szerintetek hogy kellene?
Válaszokat előre is köszönöm :)
20F
Sajnos nincs, mindenki más. :) Kockáztatni kell egy kicsit, ez ilyen... Sajnos nekem facen ismerkedéssel rossz tapasztalataim vannak, ellenben élőben, házibulikban gond nélkül, sokkal könnyebb odaülni valaki mellé, hogy 'szia mitiszol' vagy ilyesmi...
Ami tuti nem jó stratégia, hogy 'letámadod', de ennyi.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!