Fiúk! Ti hogyan reagálnátok erre a "közeledésre"? Vagy adnátok tanácsot? (többi lent)
Tetszik egy fiú, viszonylag sokat szoktunk beszélgetni fészen, de élőbe nem igazán merek hozzá oda menni. Viszont, beszéltük, hogy majd elmegyünk sétálni, vagy valahova, amire, csak azt írta, hogy ok :D
Ezt megkérdeztem tőle úgy 1 hete talán, vagy több, majd ma is szóba jött. Ti ezt mennyire tartjátok tolakodónak vagy idegesítőnek? Vagy ráakaszkodónak. Mert én magamat kissé annak érzem. De kijelentette, hogy bír, bár kételkedem benne, hogy tényleg van -e kedve elmenni velem sétálni valahova.
Illetve, majd én kérdezzem meg, ha eljön az ideje, vagy várjam, míg ő kéri nincs e kedvem elmenni valahová?
17/l
Ez attól függ, hogy mennyire jössz be nekem.
Viszont az is tény, hogy ha bejönnél, akkor én rágnám a füledet, hogy mikor megyünk már el sétálni!
Nem tudom, hogy mi legyen. Szerintem spontánul kéne, ha jó idő van. Mondd neki, hogy na menjünk! :D
Jössz sétálni?
~ A srác a fészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!