18 alatti hetero lányok! Hogy reagálnátok ha a barátnőtök kijelentené hogy biszex?
Én biztosan nem barátkoznék olyasvalakivel, aki szerint undorító, ha valaki biszex/homoszexuális. Én teljesen heteroszexuális vagyok, mégsem tartom ezeket a dolgokat undorítónak, és nem is barátkozom olyanokkal, akik ezt gondolják. Így ha egy barátnőmről ez kiderülne, nem lenne különösebb reakcióm, max. akkor, ha elkezdene nyomulni rám, tisztáznám, hogy bocs, de nem.
19L
engem nem zavarna, mert ígyis van leszbikus barátnőm. Amíg nem vagy benne biztos szerintem ne mondd el neki.
16L
Nem zavarna, de azért közölném, hogy én meg hetero és segítek bármiben de mint résztvevő, sajnos nem működne. Aztán elütném valami poénnal és minden menne ahogy eddig. :D Hát most mit csináljak vele, hogy fura az "ízlése"? Attól még az én barátnőm és "tesónak" fogadtuk egymást.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!