Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti hogy reagálnátok?

Lányok ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Szóval ismerkedés elején, a férfitól amikor még képlékeny a dolog nagyon drága ajándékokat kapnátok aranyékszert/több tízezres parfümöt..mit gondolnátok? Hogy megvásárolnak titeket? Hogy a pasi így akarja "megvenni" a pozíciót/a szeretett? Normális lányok válaszára lennék kíváncsi és idősebb korosztályéra aki komolyan ismerkedik tehát nem a tinilányokéra! Kiábrándulhatok valakiből ezért és úgy érzitek, hogy el akarja sietni a dolgokat, hogy úgy tesz mintha már a felesége lennétek holott még csak ismerkedtek? A hölgyet tisztelem és becsülöm..komoly szándékaim vannak és előtte még soha nem vettem senkinek drága ajándékot még X év járásnál sem, mert azokat nem éreztem komolynak, nem köteleztem volna el magam mellettük csak "jártunk" de vele már családot szeretnék! Elég volt az egy éjszakás kalandokból és a limi-lomi járogatásból...De úgy érzem ezzel mindent elrontottam...pedig csak örömet akartam szerezni, de ettől fura lett a hölgy! Tőle is kaptam drága ékszert szóval viszonozta...de mégis úgy érzem hogy ezzel elsiettem a dolgokat és most valami beképzelt pénzével hencegni akaró embernek tart engem! Kíváncsi vagyok ti hogy reagálnátok le a dolgot pár hónap ismerkedést követően amikor még nem vagytok együtt és még nem volt szex sem!
2013. dec. 14. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Én megköszönném és visszaadnám! Megmondanám,hogy tegye el és ha komolyabbra fordul nekem adhatja!
2013. dec. 14. 12:04
 2/3 anonim ***** válasza:
49%
Ennyire hamar szerintem ne adj ilyen drága ajándékot. Nem ismerem őt, de nekem megfordulna a fejemben,hogy miért ilyen drága ajándékot kaptam? Jobb lenne valami olyan ami azt mutatja,hogy már ismered és nem is túl drága! Az ilyen kis apróságok ennyire a kapcsolat elején szerintem jobbak.
2013. dec. 14. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Megmondanám, hogy kedves tőled de vidd szépen vissza és gondolkozz el azon, hogy mit csináltál.

Igen, azt gondolnám, hogy meg akarsz venni, ráadásul sablonos sz-rokkal, mert fogalmad sincs róla mit szeretek.

26 L.

2013. dec. 14. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!