Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirnatok lepesrol lepesre h h tortenik ha egy srac megcsokol? Ill hogy kell visszacsokolni?
Hát engem nem karolt át ....
Szólt egyet hogy csókoljam meg. Nagyon romantikus volt mondhatom.
Végül ő csókolt meg, egyébként nem lehet le írni, közelebb jött a fejével és az ajkait az alsó ajkamra tette vagy nem is tudom hogy mondjam : - )
Egyébként kellemetlen volt számomra mert nem tudtam mit kell csinálni utána mondtam neki hogy akkor csókoloztam először utána 2-3 csok után mondta hogy ez mar jobb volt ....
Majd csak belejössz te is.
18/L
Hát először is le kell szögezni, hogy ez abszolút a fiú stílusától függ.
Van az a típus, aki annyira, de annyira meg akarja mutatni, hogy ő milyen menő, mennyire jól csókol, meg milyen új technikát fedezett fel legutóbb, hogy egyszerűen csak ledugja a nyelvét a torkodon és annyi. Sokan úgy gondolják, hogy tényleg ez a jó, de elárulom, hogy abszolút nem! Ennél rosszabb első csókot nem is kívánhatnék senkinek.
Na de térjünk a jobb típusra. Ő a romantikus fajta, aki megvárja, hogy egy nagy hatásszünet legyen a beszélgetésetekben, majd lassan, óvatosan közelíti az arcát a tiéd felé, miközben végig mélyen a szemedbenéz, esetleg átölel, vagy a tenyerébe helyezi az arcod, így magához húzva téged. Majd jön az ominózus "csók", aminek ugyancsak több fajtája van.
A nemrég említett nyelvledugós változat TABU, még csak nem is nevezhető francia csóknak. Kezdetnek a csók jó esetben csak egy finom szájrapuszi, aztán egy-egy hoszabb szájrapuszi. Majd ha mindketten felbátorodtatok kicsit (inkább a srác), akkor mehet nyitott szájjal is. DE: ha jól csinálja a srác, akkor az első, már ténylegesen csóknak nevezhető csókot nem nyújtja maratonnyi hosszúra, ugyanis ennek pont az a lényege, hogy úgymond csak "kicsit mutassatok egymásnak magatokból", ne fulladjon ki az egész kapcsolatotak egy Trónok Harca évad hosszúságú "első csóknak" nevezett szájérintkezés alatt. Maradjatok érdekesek, és tartogassátok (megint a fiúknak szól) az ilyeneket későbbre! Na de vissza a tárgyhoz: a kövi lépés nyilván az, hogy a fiú, miután a bizonyos rövid, ismerkedős "első" megtörtént, kicsit hagyja, illetve invitálja a nyelvedet egy kis "túrázásra". Magyarán itt jön a nyelves, vagy a francia csók.
Amúgy meg no para! Ha félsz az egésztől, akkor ne hagyd, hogy kínos csend legyen, és beszélj sokat! Ha már készen állsz arra, hogy "megoszd" a szádat vele, akkor meg csak várj, és tuti kapni fog majd az alkalmon. Csak ügyesen! ;)
Olyan akár egy kovalens kötés...
Így már megvan ugye? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!