Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Volt már, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már, hogy egy kalcsolatban ti kezdemébyeztetek? Leírnátok, hogy hogyan alakultak a dolgok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú. Úgy néz ki bejövünk egymásnak, de nagyon visszahúzódó. Ha írok neki nagyon sokat beszélünk, élőben ő jön oda hozzam de ez ennyiben kifullad. El akarom hívni sétálni, persze visszafogottan nem nyomulósan. Csak beszelgetni hátha úgy elkezd alakulni valami. Vélemény?
2015. jún. 2. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt, de nem lett jó vége.

Én úgy vettem észre, hogyha én kezdeményezek, akkor nem vesznek komolyan.

2015. jún. 2. 18:05
 2/3 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen helyzetem. Ez úgy alakult hogy mondtam neki hogy mostanában nagyon rosszul alakulnak a dolgaim és talán kicsit jobb lenne ha valaki meghallgatna és ő mondta hogy szívesen meghallgat..onnan már minden jól ment!:D
2015. jún. 2. 18:55
 3/3 anonim válasza:
Mostani párommal is így tudtunk összejönni hogy én kezdeményeztem, régebben barátok voltunk,de aztán ez kezdett komolyabbra fordulni és én vallottam be neki hogy mit is érzek valójában. Szerintem nyugodtan elhívhatod valahova, azzal nem nyomulsz meg semmi,aztán alakul ahogy alakul, szerintem semmi probléma nincsen ezzel. (18/ L)
2015. jún. 3. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!