Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker fiúk, leírnátok őszintén, hogy milyen fajta lány az ideálotok?
Akkor lássuk a medvét... Lányt:
Külsőre legyen karcsú, kisebb idomokkal rendelkező hölgy. Magasság nem számít, eddig nem is láttam nálam nagyobb hölgyet. Legyen szép, hosszú haja. Az egzotikus színek nagyon bejönnek (kék, vörös, fehér), de nem baj, ha a természetes verziójával pompázik. Ezeken fellül legyen cuki (ezt lehetetlen megmagyarázni. Egyszerűen ha ránézek fogjon el az a kényszer, hogy odamegyek és megsimogatom a buksiját :3 Lehet, hogy ez sok volt XD)
Belső: Csendesebb és egy picit visszahúzódó, de legyen meg a saját baráti köre. Ha egy ember nem baj, ha 5-6 az sem, csak legyenek olyanok akikkel jól kijön. Ne akarjon megváltoztatni és akkor én se fogom őt. Legyen partner ha valamit csinálni szeretnék és nyugodtan közölje a véleményét. Elöttem ár írták ketten, de nekem is plusz pont ha animés, ha kocka is akkor egy álom nő.
ÉS a végére: Az, hogy rocker az nem jelent semmit. Van olyan haverom akinek vérzik a fülem a zenéitől, pedig az is rock XD
No! Előszőr is válaszolnék az utolsó válaszoló(#5) utolsó mondatára. Azt mindenekelőtt leszögezném, hogy én nem igazán rockernek, de sokkal inkább Metálhead-nek tartom magam.
Tehát: Van egy olyan erős megérzésem, hogy a haverod nem felétlen Rock zenét hallgat, hanem inkább Black/Death metált. (lehet még ezeregymillió másik alműfaja a metálnak amitől "vérezhet a füled", de most csak leszűkítettem a legvalószínűbbre.) Linkelek neked néhány számot/albumot a fentebb említett műfajokból és szeretném ha megmondanád, hogy ilyet hallgat-e a haverod.
Christian Epidemic - Angyalok nyelvén (Magyar alulértékelt Black metál)
https://www.youtube.com/watch?v=D6IEQKhk61k
Cannibal Corpse - The time to kill is now (Viszonylag híresebb amerikai Death Metál)
https://www.youtube.com/watch?v=v1dW6QLkEno
Kétlem, hogy a haverod ezeknél durvábbat hallgat :D
És pedig, hogy a kérdező kérdésére válaszoljak: Kaukázusi
Ezt a kérdésben írt "fajta" szó miatt kapod. Hehe :P
A viccet félretéve: Engem egy lánynak a személyisége, a belső tulajdonságai érdekelnek igazán.
Nyugi! Nem foglak ezzel az egy mondattal lógva hagyni. Természetesen van ideálom belső és külső tulajdonságokból is. De azt azért megjegyezném, hogy ez csak ideál. Amit le fogok írni az számomra a tökéletesség mindenek felett. Ha egy lánynak eltérnek a tulajdonságai az ideálomtól az nem jelenti azt, hogy nem érdekel. Ezt jegyezd meg. Az ideál csak egy értelmetlen dolog. Ne próbálj meg hozzá igazodni.
Most, hogy ezt tisztáztuk jöhet az ideál:
Tehát: Előszőr is minél közelebb áll hozzám egy lánynak a zenei ízlése annál inkább odavagyok érte. Szóval az én esetemben ha egy lány Death/Black metált hallgat vagy esetleg még durvábbat(ami lehetetlenség :D ) akkor én menten elolvadok. Ha ez a lány még hasonló műfajú zenekarban is játszik akkor én a nadrágomba megyek el.
A zenei stílustól eltekintve. Ne legyen nagy szájú és ne káromkodjon agyba főbe. Nagyon taszító hogyha egy lány mindig megmondja a magáét, főleg hogyha mocskos módon teszi. Tudjon főzni és legyen házias, segítőkész és hallgasson rám. A Belső tulajdonságairól kb. ennyi jut eszembe.
Külső: Na ezzel egy kissé homályban vagyok mivel, hogy ilyen lányt/nőt egyben még nem láttam összerakva.
Tehát: Hosszú, (kb. hátközépig érő) egyenes, teljesen fekete haj. Testalkata kb. mint az enyém esetleg egy kissé teltebb. (Én az átlagnál egy kissé de nem sokkal vékonyabb vagyok)
Öltözködés: Ez már tényleg csak a fejben megalkotott tökéletesség része. Mivel, hogy az ember nem csak egyféleképpen öltözködik. Van egy elképzelt képem a tökéletes lányról/nőről. Előszőr leírom nagy vonalakban aztán pedig pontosan.
Tehát: Fekete. Minden. Az tetszik ha egy lány csupa fekete cuccban jár. Röviden ennyi. Jah és egy fontos dolog: Acélbetétes bakancs. [link] (nekem is ilyen van. Lánynak is jó. nagyon kényelmes és a tévhittel ellentétben nem rohad bele a lábad)
Na most a megalkotott képen úgy van felöltözve a lány ,hogy egy hosszú szárú fekete farmer és egy fekete férfi póló (az én pólóm) van rajta. Szerintem nagyon aranyos és csábító ha egy lány a barátja pólóját hordja. Ez így egy otthon lévős cuccnak. Utcára, valahova még az acélbetkós és egy pulcsi rájön max.
No. Ennyi volna. Kérésednek megfelelően "Lehetőleg hosszan, picit jobban kifejtve" próbáltam meg leírni a dolgot. Remélem, hogy segíteni fog. ;)
Az, hogy milyen zenét hallgat, számomra teljesen lényegtelen. Sőt: a tapasztalatom az, hogy a csinosabb rocker csajok általában különösen beképzeltek, mert az összes rocker pasi folyamatosan rajtuk csüng. Egyébként sem tartom nőiesnek például a piercinget vagy tetoválást, meg hasonló külsőségeket, ami elég sok metalos csajra jellemző.
Összességében: legyen nőies, külső és belső tulajdonságaiban egyaránt. Függetlenül attól, hogy én vagy ő milyen zenét hallgatunk.
Na igen gyerekek. Direkt azert irtam rockot, hogy mindenkinek egyertelmu legyen :D
En kifelyezetten metalt, szinfonikus metalt, speed metalt, heavy metalt es hasonlokat kallgatok. A haverom inkabb a screames zeneket preferalja (amon amarth) vagy durvabbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!