Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne ilyen lány?
Figyelt kérdés
Külső:181 cm magas,60 kg,vállig érő sötétbarna haj,szürkészöld szem.
Belső:félénk,szeret rajzolni és lolozni,empatikus(vagyis én annak tartom magam,de a felesleges panaszkodást már nem szeretem),szarkasztikus,ironikus.15/l
2018. máj. 2. 19:16
11/15 anonim válasza:
nehogy azt hidd, h ettől függ, hogy bejössz-e valakinek avagy sem....
12/15 anonim válasza:
Olyan jó hogy magas vagy! Fuu de irigyellek!! L
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ne irigyelj,mert emiatt minden fiú felnéz rám szó szerint :D Nálunk fiúknál átlagmagasság 175 cm :D
2018. máj. 9. 19:49
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok c(:
Én mindig is magas akartam lenni de viszont nem hiszem hogy sokat fogok majd nőni. Én nagyon szeretem a magas srácokat viszont a 169 cm magasságomhoz nagyon hülyén nézné ki
15/15 anonim válasza:
Néznénk ki*
160*
Behülyült a telóm viszont az a lényeg hogy nagyon szerencsés vagy mert neked csak ők fognak jutni (nem tudom mi az ideálod viszont náluk már befutó vagy) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!