Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek bejönne ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönne ilyen lány?

Figyelt kérdés

Külső:181 cm magas,60 kg,vállig érő sötétbarna haj,szürkészöld szem.

Belső:félénk,szeret rajzolni és lolozni,empatikus(vagyis én annak tartom magam,de a felesleges panaszkodást már nem szeretem),szarkasztikus,ironikus.15/l

2018. máj. 2. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind nagyon jó tulajdonságok, de ahhoz kevés hogy ítéletet hozzak. A rosszak meg hol maradnak? :D
2018. máj. 2. 19:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor negatívumok.Nehezen tudok megbízni másokban és néha túlzásba viszem a poénkodást.
2018. máj. 2. 19:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen. Mivel én is magas vagyok (189cm), ezért a magas lányok jönnek be. A többi nem életbevágó tényező, viszont nagyon szeretem, ha egy lánynak jó a humorérzéke :)

17/F

2018. máj. 2. 20:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Ezek megint csak jó tulajdonságok az én szememben, meg szerintem sok más fiú szemében is, eddig nincs veled gond. :D
2018. máj. 2. 20:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Mivel nem volt még normális kapcsolatom,ezért nagyon kételkedem magamban ennek következtében pedig nagyon féltékeny vagyok :D
2018. máj. 2. 20:27
 6/15 Mádár0218 ***** válasza:
100%

Nekem igen, bejönnek amiket leírtál

Amúgy nem kell siettetni 15 éves vagy, nincs mire féltékenynek lenned szerintem.

2cm el vagyok magasabb xd

19/F

2018. máj. 2. 22:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennél nekem kicsit komplexebb személyiségem van, az én személyiségem nem lehet 3 sorba összefoglalni, de úgy tűnik én vagyok túl bonyolult.

Tudod, akármit is írnak itt hogy kinek jössz be, meglátják az arcod és lehet elrohannak. Képet mutass, különben az egónövelésed érvénytelen.

2018. máj. 2. 22:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit magas vagy, de ameddig nálam nem vagy magasabb mindegy. Tulajdonságok elég általánosak meg kevesek is, és nincs hozzá megfelelő összkép. Viszont azt a toxicwaste gamet hanyagold mert az agyvérzés nem tartozik a jó tulajdonságok közé. Hots fényévekkel szórakoztatóbb és kevésbé toxic a kommunity is.
2018. máj. 2. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
1-4 vagyok, a féltékenység is jó tulajdonság nálam, próbálkozz még, mert hibátlannak hiszlek. :D
2018. máj. 2. 23:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. máj. 4. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!