Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne ilyen lány?
Külső:181 cm magas,60 kg,vállig érő sötétbarna haj,szürkészöld szem.
Belső:félénk,szeret rajzolni és lolozni,empatikus(vagyis én annak tartom magam,de a felesleges panaszkodást már nem szeretem),szarkasztikus,ironikus.15/l
Mindenképpen. Mivel én is magas vagyok (189cm), ezért a magas lányok jönnek be. A többi nem életbevágó tényező, viszont nagyon szeretem, ha egy lánynak jó a humorérzéke :)
17/F
Nekem igen, bejönnek amiket leírtál
Amúgy nem kell siettetni 15 éves vagy, nincs mire féltékenynek lenned szerintem.
2cm el vagyok magasabb xd
19/F
Hát ennél nekem kicsit komplexebb személyiségem van, az én személyiségem nem lehet 3 sorba összefoglalni, de úgy tűnik én vagyok túl bonyolult.
Tudod, akármit is írnak itt hogy kinek jössz be, meglátják az arcod és lehet elrohannak. Képet mutass, különben az egónövelésed érvénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!