Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne egy 160 cm-es 42kg-os világosbarna hajú zöld szemű lány? 15/L
Ha fogyni akarsz akkor jó hülye vagy. Már bocsi. És igyis a nagyon vékony kategóriába tartozol..szerintem. És kép nélkül nem lehet eldönteni.
17/f
Nem kell fogynod, de híznod se muszáj.
Amiket leírtál, egyik sem kizáró ok nálam, de sokkal többet kellene tudnom, hogy megállapítsam, bejönne-e az adott lány.
Inkább nem cserélek..
És amugy lány vagyok. Csak "véletlenül" elirtam..
2-es vagyok.
Most ha en azt irom, hogy 180 cm vagyok, 70 kilo, barna a hajam es 18 centis a farkam, akkor te el tudod donteni, hogy bejovok-e neked?
Egyebkent szornyu testkepzavarod van. 160 centihez a 42 kilo ludfing, egyik osztalytarsam is ilyen es egy igazi palcika, egyaltalan nem vonzo, inkabb alultaplaltnak nez ki. Meg hizhatsz is boven, 50 kiloval sem tehen lennel, hanem egy egeszsegesen gombolyu, de karcsu lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!