Szerintetek lehet női ideál egy világosbarna, göndör hajú, zöld szemű lány?
Nagy szempillák, mandulaszemek, kedves mosoly, formás fenék, nem túl nagy de formás cicik. :)
Azért kérdem, mert még nem találkoztam olyan pasival, aki az ilyen lányokat tartja a legszexisebbnek. Minden fiú ismerősömnek a mediterrán típusú csajok, vagy a fehér bőrű fekete hajú lányok tetszenek, esetleg a vörösesszőkék... és szeretnék bizonyságot, hogy létezik olyan is, aki az én típusomra bukik. :D Köszi a válaszokat!
Szia. Nekem hasonló külsőm van, és imádnak a pasik. :D Egyébként az nagyon egyénfüggő, hogy kinek milyen csajok jönnek be. Megsúgok valamit: általában nem is olyan személybe szeretünk bele, aki az "ideálunk". Nem hiába mondják azt, hogy a külső megfog, de igazán a belső tart meg.
Szóval azt tanácsolom, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, légy magabiztos, mosolygós, kedves, és meglásd, lesz olyan pasi, aki lehozná érted a csillagokat. :)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!