Lehet, hogy később szeretnék megpróbálkozni a modellkedéssel. Van rá esélyem?
Figyelt kérdés
161 cm és 48 kg vagyok. A lábaima szeretnék egy kicsit fogyni, de már dolgozom rajta. Mellméretem egyelőre 75D, a fenekem nem túl nagy de nem is tepsisegg. Kék szemem van, világosbarna hajam, ovális és gyémántforma közötti arcom(mármint a két forma közötti forma xD), az orromon van egy pici görbület,(de nem banyaorr XD) és szemüveges vagyok. Tudom hogy még korai a modellkedés, de később azért lenne esélyem rá?2016. jún. 15. 11:37
1/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az kimaradt, hogy 13 éves lány vagyok
2016. jún. 15. 11:38
2/18 anonim válasza:
legalább 15 centit kéne nőnöd.. elég esélytelen szerintem.
3/18 A kérdező kommentje:
Hát, mivel 13 vagyok, fejlődésben... ha növök még, akkor lenne esélyem?
2016. jún. 15. 12:26
4/18 anonim válasza:
10 centit már nem fogsz nőni, anélkül meg nem sok az esélyed. A modellkedést meg kb ennyi idősen szokták kezdeni. Max ha különleges vagy akkor felfigyelhetnek rád. Kell sportos szép test, karakteres, érdekes arc, szép bőr is. Határozottság, bátorság, nőiesség, stílus, angol tudás.
5/18 anonim válasza:
Úristen 13 évesen ezen gondolkozol? Remélem maximum az osztályba akarsz modellkedni!!! Mert többre nincs esélyed!
6/18 anonim válasza:
Lehetsz modell de! Ahhoz például hordanod kell fülbevalót! Hordasz azt szoktál?
7/18 anonim válasza:
Fehérnemű-modell lehetsz még ha nagyobb leszel és nem leszel szégyellős...
8/18 anonim válasza:
Nem te vagy az a csaj, akinek 75D-s a melle, mégis B kosaras melltartót hord?:)
9/18 anonim válasza:
Nagyon sokat fogsz még addig változni amíg elérsz oda,hogy modell lehetnél.Az egy dolog,hogy még fejlődhetsz,de ha például nincs semmi különleges az arcodban akkor esélytelen.Az orr görbület nem számít különlegességnek.
10/18 anonim válasza:
En 162 cm vagyok es modelkedem... Tenyleg szamit a magassag, de nem minden esetben nezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!