Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam? 17/f
Van két lány aki szerelmes belém:
1: lány : kicsit önbizalomhoányos. Ilyen otthon ülős típus. Átlagos kinézetű amikor meg tudta hogy egy másik lánnyal vagyok akkor féltékeny lett. Nagyon depis tud lenni ha elhagyják. Viszont őt sokkal réggebben ismerem mint a 2. Lányt.
2. Lány: átlagon felüli kinézetű, egy bombázó. Egy hete találkoztunk előszőr de már az első alkalommal átöleltük egymást(a másik lány esetében ez kb fél év volt) ő nem tud a másik lányról. Egyszerűen olyan jókat lehet vele beszélni. Sajnos cigizik. Ő is egy kicsit depis a szülei miatt. De folyton mosolyog amikor beszélünk, én is mosolygok. Nem szégyel a szülei előtt. Fel hívott egy italra(a masikblany szülei még nem is hallottak rolam) egyerűen olyan jó vele lenni.
Félek ha összejövök a 2. Lánnyal akkor az első végleg megszakítja velem a kapcsolatot. Én ezt nem szeretném
Te úgy beszélsz róluk mintha két cipő között vacillálnál, hogy melyiket vedd.
Egyiket se, és szállj le a magas lóról.
A másodikat.
A fiatal zsidó elmegy a bölcs rabbihoz.
- Rabbi, segíts döntenem, nem tudom, mit válasszak. Nősülni fogok, de nem tudom, milyen feleséget válasszak... Ha szépet és készségeset választok, soha nem lehetek biztos benne, hogy hűséges lesz. Ha meg rondát és házsártosat, akkor annak biztos lehetek a hűségében, de hát...
- Rosszul fogalmazod meg a kérdést. Nézd így! Mi a jobb, megosztani egy fenséges vacsorát a legjobb barátaiddal, vagy egyedül kanalazni egy tál tehénlepényt?
Nem biztos hogy átment rajta a fél suli.
Közvetlen, ennyi az egész. És szerintem a szülei csak nézik ahogy mindég mást hoz fel egy italra ? Xd ezt te sem gondolod ?
A cigi nem gáz. Ilyen az élet.
Lehet az elsőnèl nem telertèl eléggé.
Ez van.
Mindkettő jó választás , neked kell tudni mit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!