Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha 7 lányt is szédítek egyszerre és nem tudom melyiket válasszam? 26F
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 22:20
2/25 anonim válasza:
De szomorkás lesz mikor megszólal az a fránya ébresztőóra...
3/25 anonim válasza:
Tudod, óvodában tanultad a kiszámolót. Na, alkalmazd azt!
4/25 anonim válasza:
Tök mindegy mert ők is csak szívóznak veled,így egyikkel sem lesz normális kapcsolatod.
5/25 anonim válasza:
Pedig van ilyen, igaz, 7-ről még nem hallottam. melóhelyen sztorizta egy kollégám, hogy 3 lányt szédít egyszerre. Egy másik kolléganőmnek nagyon tetszett a sztori. Bezzeg, ha ő lenne az egyik, akkor már nem lenne ilyen frankó a helyzet... Sőt, ha a csaj szédítene 3 fiút egyszerre, akkor már több kg ribizli lenne...
6/25 anonim válasza:
Csak ne az "eci-peci kimeheci"-t, mert akkor rossz vége lesz :D
7/25 A kérdező kommentje:
Miért hihetetlen okos humoros helyes magas izmos mérnök vagyok, azoknak a csajoknak akiknek nem a páwa pasik kellenek én vagyok a főnyeremény ha innen nézzük
2016. aug. 3. 22:26
8/25 anonim válasza:
Jaaaj ezek a kocsmasztorik... Ott mindenki nőcsábászok mestere, 200 kg-os harcsákat fognak, a háborúban egyedül semlegesítették a szovjet előőrsöt, és még bezzeg a párttitkár orrát is felpöckölték ötvenhatba/nyócvankilencbe.
9/25 anonim válasza:
Áhh, ugyan. A Kérdezőnek mindegy. Már akkor megpecsételődött a sorsa, amikor feltette a kérdést.
10/25 anonim válasza:
Nem hinném,hogy egy ilyen pasi főnyeremény lenne bárkinek is.A gerincesség szerintem még mindig nem ment ki a divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!