Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha 7 lányt is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha 7 lányt is szédítek egyszerre és nem tudom melyiket válasszam? 26F

Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 22:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Szólj a mamádnak, hogy vegye ki a cumit a szádból, mert túl hangosan fújtatsz vele álmodásod közben. :D
2016. aug. 3. 22:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Szálljatok ki azonnal a körhintából, csúnya vége lesz, elfogy a vattacukor :D
2016. aug. 3. 22:41
 13/25 A kérdező kommentje:
mennyi bunkó ember van itt
2016. aug. 3. 22:44
 14/25 anonim ***** válasza:
És kérdező, tőlünk mégis mit vársz??
2016. aug. 3. 22:44
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan hihetetlen okos humoros helyes magas izmos mérnök vagy, akkor miért nem a haverjaidtól kérdezed? Az ilyen emberek általában rendkívül népszerűek is..
2016. aug. 3. 22:49
 16/25 A kérdező kommentje:
csak 3 három igaz barátom van
2016. aug. 3. 22:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem tűnik ellentmondásosnak, hogy tökéletes külsőd/belsőd van, sikeres mérnök vagy és mégis egy olyan fórumon vársz tanácsot, amely alapvetően a társkeresésben sikertelen vadidegen emberek gyűjtőhelye? Úgy meg főleg nem tudunk segíteni, hogy semmit nem írtál arról a 7 csajról. Minimum ki kellett volna néhány mondatban fejtened, hogy jelenleg mégis mi a szitu.
2016. aug. 3. 23:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit undokoskodtok, én bírom a kérdezőt :D

Válaszd a nyolcadikat, és ezt komolyan mondom. Ha bármelyik kellene neked komolyan, akkor ez meg sem fordult volna a fejedben.

2016. aug. 3. 23:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Válassz engem.
2016. aug. 3. 23:33
 20/25 anonim ***** válasza:
Én tudok ilyen személyt. Még, ha hetet nem is, de öt csajt szerintem fűz néha napján egyszerre. Van akivel semmi nem lesz, van akiket megdug és néha pár éves kapcsolatai is vannak. A baráti viszonyban levő nők rajta is csak mosolyognak, mármint azon, hogy milyen kis lánycsokrokat fűz halomra. Megcsalni nem szokta őket hosszabb kapcsolat alat, de amúgy nagy nőcsábász.
2016. aug. 3. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!