Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Melyik lányt válasszam?
Szóval az a helyzet, hogy még februárban szakított velem a barátnőm. (X-nek hívom mostantól.) Azóta sem tettem magam rajta túl. A legrosszabb az egészben, hogy fogalmam sincs, hogy van-e még esély őt visszaszerezni. Néha úgy érzem, hogy van, néha meg azt, hogy semmi.
1 hete pedig megismertem egy másik lányt. (Legyen Y.) Tetszik, viszont külsőre X jobban tetszik, de belsőre meg talán Y a jobb. És nem tudom... úgy érzem nem tettem még magam túl X-en, így érdemes lenne egyáltalán összejönni Y-al? Vagy előtte tudakoljam meg biztosra, hogy X-nél van-e esélyem és ha nincs válasszam Y-t? Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, nem vagyok egy helyes gyerek, úgyhogy ha Y-t elszalasztom, lehet több ilyen esélyem nem lesz és bánni fogom örökké. Mit tegyek?
Egyiket se! Válassz olyat, aki süketnéma, az apjának kocsmája van, nimfomániás, jogosult ingyenes koncert jegyekre....
Többet biztos nem kell ilyeneken tipródni...
ha annyira szeretned meg x-et nem lenne y. es ne tartsd tartalékba y-t, es ne a nem jo a lo jo a szamar is elvet kovesd.leheteloleg ne kulso alapjan valassz..az mulando.
es tisztazd le a dolgot x-szel h te is tultudj lepni a kapcsolatotokon mert ha neha ugy erzed h van meg eselyed nala neha meg nem, az neked se jo mert ketelyek kozott tengotsz.
Ez tenyleg ugy hangzik, hogyha nincs lo jo a szamar is..
A baratnoddel szakitottatok, orulj inkabb hogy van masik lany, aki erdeklodik irantad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!