Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Alig van időm mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig van időm mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiú aki tetszik végzős, mindjárt elballag és még sose beszéltünk, de szemeztünk és úgy érzem már gáz lenne csak úgy odamenni hozzá mert már vagy szeptember óta tetszik és lehet én is neki

Foggalmam sincs mit csináljak. 15/L

2018. jan. 25. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerős, de én úgy vagyok vele, hogy úgy sem tudnánk együtt lenni(ha összejönne a dolog, de amúgy sem fog), mert már csak pár hónapot van itt.:'( Annyira szomorú:(
2018. jan. 25. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én ezt már megtapasztaltam. Azt hiszed szemeztetek, meg bejössz neki, de ha odamennél hozzá, azt se tudná, hogy már látott egyáltalán, mivel a szemében nem vagy több egy kis gólyánál, akiket a haverokkal egyszer végigmértek. Igaz történet, nem csak velem esett meg.
2018. jan. 25. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha tetszenél neki egy kicsit is, akkor szeptember óta már odament volna hozzád legalább egyszer, vagy keresett volna valahol. Az, hogy egyszer rád nézett, te meg pont bámultad, nem szemezés, és nem jelent semmit.

Ha érdekelnéd, már rég kimutatta volna. Ez van.

2018. jan. 25. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, menj oda hozzá, meg kell próbálni, gondolj bele, te is végzős leszel, ő melletted lessz. 16/F Írj privátot, ha kell még segítség, válaszolok rá amint tudok.
2018. jan. 25. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

én most végzős vagyok középsuliba de ha oda jönne hozzám egy szimpi elsős csaj nem küldeném el, vagy ha rám írna nem bunkóznèk sőt örülnék is

amúgy meg ha rá írsz nincs belőlle semmi

2018. jan. 25. 22:00
 6/6 anonim válasza:
Melyik suliba jarsz?
2018. jan. 27. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!