Baj, ha csak alig törlöm meg a lábujjaim közötti réseket? Időm sincs nagyon sokáig foglalkozni vele.
Nem baj, hogy alig. Megmosod vagy nem? Miért kellene hosszasan mosnod? Nekem kb 10 másodperc. Általában zuhanyzom, vizes lesz, gyorsan lenyúlok, megszappanozom és leöblítem. Fürödve még egyszerűbb.
Ha egyessével mész a réseken végig javaslok valamit: szappanozd be a kezed és egyszerre 4 ujjat dug a 4 résbe. Ugye mennyivel gyorsabb? Ennyi időd meg csak van mosakodás közben.
Majd rászoksz, ha begombásodik és viszektni fog.
Vannak mázlisok, akiknek semmi bajuk nem lesz, de én pl hajlamos vagyok rá, és akkor kegyetlen, mert szárazra törölni kenni, megvárn míg beszívja, plusz gyórgyszer rá.
Megmosom a lábujjaim között, de a törlést gyorsan csinálom, szerintem nem elég alaposan.
1.válaszoló: persze,a négyujjas megoldás megvan, de törlésnél nem lehet kivitelezni sajnos.
Amúgy ti mindennap megmossátok a lábujjaitok között?
Igen, de nem mindig egyessével, ráérősen.
A szárítás nem gond, de ha egyből mész valahová és veszel cipőt akkor gombásodhat. Semmi baj, ha szabad levegőn meg tud száradni, az természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!