Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kolis vagyok ott volt kondi....

Kolis vagyok ott volt kondi. Most hogy hazajárok fáradt vagyok, tanulnom kell és nincs kondi lehetőség. Idegesít hogy alig van időm és energiám, és a közelben nincs ilyen lehetőség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 20:26
 1/8 eznemlényeges ***** válasza:
Fegyencedzés
2016. máj. 9. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés szerintem is.
2016. máj. 9. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Keress még 100 kifogást, más is fáradt nem csak te. Más dolgozik és mellette tanul és úgy edz. Nem kifogásokat kell keresni és nyavajogni, mint egy kislány hanem megoldani. Ha meg nem ezt akarod akkor nem kötelező edzeni mindenkinek.
2016. máj. 9. 20:43
 4/8 zyzz.ae ***** válasza:
+1 M0ntypie
2016. máj. 9. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
én 12 óra építőipari segédmunka után haza mentem 1 óra pihi evés utána edzés fürdés evés alvás ! mindent lehet csak akarni kell
2016. máj. 9. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Minden nap 8 órám van,5-kor kelek fel,utazok másfél órát a suliba,valamelyik nap 3 tesim is van,2 óra az út hazafelé,hazaérek 4 körül, eszek, és aztán fél 6-kor lemegyek edzeni és 7 órakor készen vagyok,tanulni ha kell hétvégén szoktam,általában szólnak jó pár nappal doga előtt. Mások sokkal szarabb helyzetbe vannak és mégis edzenek, suli mellett is meg lehet oldani,ha dolgozol se hidd hogy egyszerűbb lesz, apám napi 10 óra munka után megy le edzeni 42 évesen már 5 éve, és építészeten dolgozik,ha neki megy a nehéz fizikai munka mellett az edzés 40 felett neked miért nem megy fiatalon?
2016. máj. 9. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Embereld meg magad.
2016. máj. 9. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad, csinálj rendszert a mindennapjaidba. DÖntsd el, hogy kell-e ez neked, ha kell, menj el edzeni edzőterembe. Utazz érte, ha kell fél, ha kell egy órát. Semmit nem kell csinálnod, nincs okod fáradtnak lenni, időd mint a tenger. Mikor érsz haza suliból? 2? 4? 6? Lényegtelen, fogod magad, lemész edzeni, 10-11-re otthon vagy. Lehet tanulni meg kaját csinálni. Alszol 4-5 órát és kezded az elejétől. Sokan csináljuk ezt, ne hisztizz.
2016. máj. 10. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!