Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jutott eszembe újra? Miért nem tudok rajta átlépni? Tehetek érte még valamit?
Ezen az oldalon összeismerkedtem egy lánnyal úgy november környékén és vele éltem meg az első randit. Nagyon kedves lány és elvarázsolva éreztem magamat mellette. belezúgtam nagyon és szerintem itt rontottam el, hogy ő csak barátnak szeretett volna, én meg többet éreztem felé.
És az a baj, hogy később a második randi után elvesztettem őt, és nem beszéltünk többet. Viszont ma eszembe jutott és nem tudom, hogy miért. nagyon megmaradt benne az arcképe és nagyon szeretem az ilyen lányokat mint ő maga. És nagyon megbántam, hogy elvesztettem és rossz volt neki.:( Azóta is bánom, hogy elsiette megint a dolgokat. Szerintetek így pár hónap múlva tudnék tenni érte valamit. Nem fog már szerintem örülni nekem, de fáj nekem, hogy így voltam, és szeretném őt visszakapni. Persze, ezt ő nem szeretné szerintem.:/ Én 16, ő 17.
szia,sajnos minden első nagy szerelem ilyen,fiatal vagy még,lesz még száz másik lány akibe beleszeretsz.
Kérdéseidre válaszolva:
-Azért jutott eszedbe,mert a napi rutinoddá vált,hogy írsz neki,rágondolsz,aggódsz miatta,és ez most megszűnt.
-Minél több időt és energiát fektetsz egy kapcsolatba,annál nehezebb felejteni,ez sajnos ilyen,teljesen nem fogod tudni elfelejteni.
-Igen,tehetsz,kezdj el új dolgokat,ismerkedj más lányokkal,ha készen állsz rá,ne mutasd ki a lány felé,hogy szomorú vagy,és a legfontosabb,hogy szüntess meg minden kapcsolatot a lánnyal,ne is lásson,és akkor van rá esélyed hogy egyszer felkeres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!