Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem egy lány, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy lány, de mégsem merem elhívni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Valahogy olyan érzésem van, hogy más tetszik neki, és nem akarom hogy visszautasítson.
2015. aug. 5. 23:52
 1/9 banánherefőzelék válasza:
A gyengek elhullanak...
2015. aug. 5. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:
De köcsög vagy xD hát hívd el merd elhíni baj nem lesz belőle ha elhivod és nem jön akkor amugy se jött volna össze
2015. aug. 6. 09:59
 3/9 anonim válasza:
Hívd el! Lehet, hogy tetszel neki, csak ő sem meri bevallani. Ha pedig nem, legalább megpróbáltad :)
2015. aug. 6. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:
#2#3 igazatok van :) még ma meg fogom kérdezni :) Köszi a válaszokat, mégha ez kicsit béna kérdés is volt.
2015. aug. 6. 15:00
 5/9 anonim válasza:
Na, elhívtad? Mit mondott?
2015. aug. 6. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne érzed magad ugy hogy béna vagy nem tudtad kitöl kérj tanácsot ezért hozzánk fordultál és szerintem ha a csaj nem megy el veled akkor nem ö az igazi lesz jobb is ha meg eljön akkor az elkövetkezendö 3 hétbe örülhetsz aztán szakítotok xD de iköcsög vagyok nem nem lesz ilyen csak légy bátor és határozott ! Bár nem tudom ki vagy de szorítok neked sok sikert :)
2015. aug. 6. 22:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Kössz a jó szavakat :) azt mondta szívesen eljön :D remélem nem bénázom el :D
2015. aug. 7. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Öm már nem azért de szerintem itt törölj mindent mer ha meglátja hogy itt mit csinltál pfu xDD szoval töröld ki gyorsan ha lehet törölni xD
2015. aug. 8. 22:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ráismerne a szitura :D amúgy sem az a típus :)
2015. aug. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!