Mennyire lenne rossz ötlet elhívni a fiút? (Részletek lent)
Kb. egy hete beszélünk a közösségi oldalon.
Nem nagy beszélgetés, napi 1-2 üzenet, de ez inkább abból kifolyólag, hogy mindketten elég elfoglaltak vagyunk.
Nemsokára lesz a sulinkban bál, és az a kósza ötletem támadt, hogy mi lenne, ha elhívnám.
Nem mondanám, hogy tetszik, meg szerintem én sem neki (mondjuk ez még bőven változhat), ennek ellenére jófejnek és kedvesnek gondolom. Amúgy elég visszahúzódó. Mindketten 17 évesek vagyunk, egy városban élünk, csak másik suliba járunk.
Nem szeretném, hogy félreértse a dolgot, szóval igyekszek majd óvatosan tálalni.
Szerintetek? Elhívjam, max visszautasít? Vagy hagyjam, ne okozzak magamnak ekkora bonyodalmat?
Ez nem lenne bonyodalom, de, ha ilyen rövid ideje és ennyire keveset beszéltek, nem biztos, hogy elfogadja, pláne, ha szerinted nem is tetszel neki.
Ha Neked viszont nem tetszik, elhívhatod, mert nem fog rosszul esni annyira, ha esetleg nemet mond.
Nem tudom, ő mit gondolhat, csak inkább a rosszabból indulok ki.
Egyébként tudom, hogy a fiúknak kellene(!) kezdeményezni, csak nagyon türelmetlen vagyok mostanában. Szerettessem meg magam, és érjem el, hogy akarjon tőlem valamit, mindezt úgy tálalva persze, hogy ő kezdeményezett. Ez most általánosítás volt az eddigi (néhány) tapasztalatomból...
Omg.. nem tetszik neked, akkor meg minek akarod megszerettetni magad vele?
Ha elhívod, igent mond, beszélgettek, jobban megismeritek egymást, megkedvel, de neked meg ugyanúgy nem tetszik, akkor szerencsétlen gyereknek okozol bonyodalmat.
Mert például csak azért hívtad el őt, mert mást nem akartál (vagy más nem menne el veled?), csak lehet, hogy ez neki máshogy fog átjönni, és azt hiszi, hogy tényleg akarsz tőle valamit, akkor jól kib.szol vele és totál nem fogja érteni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!