Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett nekem egy lány, és szeretném elhívni egy randira. Mit tegyek? A többi alul.
Ahogy azt írtam, megtetszett egy lány, de nem tudom, hogy ő is kedvel-e engem. Szeretném elhívni egy találkozóra/randira, de hogyan kezdjem? Mivel ez lenne az első randink, legyen csak egy sima beszélgetős találkozó, vagy kapásból ilyen együttvacsizós randi? Vagy ha van valami tippetek, nagyon szivesen fogadom, hiszen eléggé tanácstalan vagyok ebben az ügyben. Milyen legyen az első randi? Ez itt a kérdés. Illetve hogyha nem a randi a megfelelő opció, akkor jelezzétek, és abban az esetben is küldjetek tippeket.
Előre is köszönöm! :)
kortól függ :) 20 felett akk talán vacsi de még akk is inkább beszélgetés
sétáljatoK :9 az a legjobb, ismerd meg
Szerintem elég a séta, ha már picit idősebbek vagytok, akkor másodiknak vacsi, ha nem, akkor csak megint hívd el valamerre :)
Nekünk sikerült úgy összejönni h csak sétáltunk :)
18/F
Osztálytársak vagyunk, és szoktam vele beszélgetni, és ezeknek köszönhetően valamilyen szinten ismerem. Még így is maradjak a sétálós opciónál?
Amúgy 17 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!