Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira a lányt aki nagyon megtetszett nekem és már gyerek korunk óta ismerjük egymást?
Nagyon tetszik. (Pár házzal lakik messzebb tőlem)
Kb. egy hónapja szakított a pasijával.
Oda mész és megkérdezed tőle, volna-e kedve elmenni csavarogni, csak úgy céltalanul, bele a világba.
A Margit sziget felé veszed az irányt, és máris randivá változtatod a találkozót:D
Én 17 vagyok, ő 16.
Elég régóta tetszik, de most pár napja kezdett el igazán tetszeni.
Öregem, ennél jobb alkalmad nem is lehetne. Vegyél számításba mindent: abban az utcában lakik, ahol te; régóta ismered, tehát lenne mire alapozni; ráadásul nemrég szakított a pasijával. Egyet jegyezz meg: mindíg légy magabiztos. A nők nem szeretik a bizonytalan embereket, legyél határozott. A magaboztosságod és határozottságod látszódjon a testtartásodon is, ne görnyedj, húzd ki magad, és vegyél fel vele szemkontaktot, amit igyekezz nem megbontani, majd egy egyszerű kérdéssel elhívod egy találkára. Először ne vidd semmi egzotikus helyre, csak sétáljatok, beszélgessetek, ismerd meg jobban. Után jöhet egy ebéd vagy egy vacsi, majd esetleg mozi, a lehetőségeid korlátlanok.
Remélem azért tudtam segíteni, sok sikert, és ne feledd: légy magabiztos! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!