Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy lány és szeretném elhívni randira. Viszont nem tudom, hogy van-e barátja. Nem kínos így feltenni a kérdést?
ja, csak kérdezd meg
amúgy a bocs, járok vkivel lehet kifogás is
Én pl nem kérdeznék rá így egyszerre
Inkább rávezetném hogy magától mondja meg: dumáltok és megkérdezed hogy a pasiddal együtt szoktál moziba,buliba menni?
Hidd el rávágja a választ:vagy azt mondja akkor hogy vele szokott menni vagy hogy nem jár senkivel
Rá kell vezetni a témára hogy ne pontosan azt kérdezd tőle
LEGYÉL RAFINÁLT! :)
Kérdezd meg egyszerűen, hogy elmenne e veled ide vagy oda, ahová szeretnéd hívni. Ha van is barátja és igent mond nem sokáig lesz már, ha jól csinálod a továbbiakban is. Úgyis a nő választ, hiába akarsz te bármit is.
Ha meg nemet, tisztázva, hogy nincs esély többre attól függetlenül, hogy van e barátja vagy nincs.
6 os. Szerintem ha lényegre törő vagy tudni fogják. És ha randira hívod nem kell szépen körbemagyarázni, hogy csak elmegyünk ide, beszélgetünk stb, tehát le kell neki esni.
Nagyobb probléma, mikor azt hiszik, hogy "randi", közben csak a társaságukra vágytam, de semmi több pedig sosem használtam a randi szót ilyenkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!