Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek elhívni lányokat randizni, mert nem tudom, hogy milyen lesz, megfogok-e tudni szólalni, ilyesmi. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Milyen témákat hozzak fel, mit csináljunk, ilyesmi, ezért is nem nagyon mertem ismerkedni lányokkal. Tudnátok adni tippeket, tanácsokat?2016. jan. 6. 23:23
1/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire ismered. Ha nem nagyon, akkor nyert ügyed van, bármi, iskola, hobbi, szabadidő, tervek, stb. Ne izgulj, fel fogsz oldódni, még ha kicsit feszengeni is fogsz az elején. Mondom én akinél szégyellősebb ember aligha van.
2/5 A kérdező kommentje:
de-de.. én. Nincs az a pénz, amiért én lányokkal el kezdjek beszélni. Ha ők oda jönnek hozzám, az rendben van, előfordul, hogy órákat elbeszélgetek nagyon szép lányokkal, viszont aki igazán tetszik, azzal nem megy
2016. jan. 6. 23:27
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor kell arra gondolnod hogy ha nem lépsz, csak veszíthetsz, ha lépsz, akkor jól is elsülhet.
4/5 G.T.Norbi válasza:
Énis így vagyok ezzel. Csak azt utálom amikor oda mernék menni de ott a barátnője mindig melette. De viszont igaz ha nem lép az ember akkor aki tetszik mással látod. És az nagyon rossz érzés.
5/5 anonim válasza:
Pedig a nőknek érezni kell hogy a pasi irànyít , de amugy en utálom a randi szót.. A spontán dolgok jobbak ott nincs az a feszület mintha randira menne az ember
De hidd el pár év es nem így fogod gondolni, velem is így volt az elején tini koromba alig mertem megszólalni most meg le se lehet lőni annyit beszélek :D 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!