Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sürgős! Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy szeretnék randizni egy lánnyal?
15 éves vagyok, eddig sohasem beszéltem velük ilyen témáról, és ma délután 4kor szeretném elmondani apukámnak, mert akkor leszek vele 2en. Nem akarom hogy félreértsen, mert nem járunk még, csak mondta, hogy szívesen eljönne velem.
Konkrét szöveget tudnátok írni? Nagyon be vagyok sz@rva teljesen leblokkoltam
Köszi a válaszokat, és boldog újévet
Apa, tetszik egy lány, lehet te is ismered, majd fogunk találkozni, de még nincs köztünk semmi, de remélem lesz. :)
Én anyumnak úgy mondtam el, hogy találkozok egy fiúval, hogy "anya majd találkoznék egy fiúval, x éves, xy a neve, oké?", kérdezősködött picit, de elengedett, és most is azzal a fiúval járok. :) 14/L
Beléd szeret a lány, de valamiért szét mentek. Aztán még ki tudja hány éven keresztül lesni fogjátok egymás fejét? Szakításnál a legtöbb kapcsolat nem marad meg barátságnak. Mindenki megy a maga dolgára.. Elfelejtik legtöbbször, hogy létezett az a másik, akivel voltak.
Most ha olyant fogsz ki, akkor még szenvedtetnéd a csajt azzal, hogy azt kell látnia, te már mással nőzöl? PL?
OSZTÁLYTÁRS TABU!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!